2017年part time集中營(二)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
屌,係咪戇撚鳩架,send嗰email嚟乜都無,就咁話要返工,咁你想點呀

而家啲90後
屌,係咪戇撚鳩架,send嗰email嚟乜都無,就咁話要返工,咁你想點呀

而家啲90後

我想講,今年考完DSE嘅你,大個啦,唔係小朋友呀。

而家啲90後

cv基本啦 準備好未阿

而家啲90後

cv基本啦 準備好未阿

本身我叫人留tg俾我嘅,呢度又得,email,又得,點知啲email乜都無,淨係話要返工

而家啲90後

cv基本啦 準備好未阿

send email 連cv都冇真係

而家啲90後

cv基本啦 準備好未阿

本身我叫人留tg俾我嘅,呢度又得,email,又得,點知啲email乜都無,淨係話要返工

https://t.me/jcbbb

你留個tg係度做乜鳩呢?
屌之前一間介紹工既公司就叫左我去in左bluebell既某個品牌,咁我見完bluebell 個hr,佢就叫我落鋪見一見個senior,佢就咁大概講: senior
:我地請part time好casual 架姐,唔好射波就ok
:冇問題
:返利園,下星期返工得唔得
:ok
:5月某日返唔返得?
:個日考試
:好,hr會再打俾你
咁過左幾個鐘,介紹我in個間公司就同我講話bluebell個度話利園爆左
咁即係咩意思?講左叫我下星期返工之後話爆左唔請 屌你老母都on99
我又唔係dse雞又有經驗都咁
利申紅巴
有冇人番緊馬莎? 想知時薪幾多

Google $54 過試用期後$62

Chur唔Chur?

舊馬莎pt
好多老屎忽又要睇面色
要求你識哂全場嘅野但又好少教你要點做
最惡頂係返工時間唔彈性 一開波同佢傾實時間你以後就一定要返個個時間 請假一定要搵到人頂 無嘅話你就死死氣返工啦
除左人工高啲啲真係 自己諗

而家啲90後

cv基本啦 準備好未阿

唔怪得無人請
有冇人番緊馬莎? 想知時薪幾多

Google $54 過試用期後$62

Chur唔Chur?

舊馬莎pt
好多老屎忽又要睇面色
要求你識哂全場嘅野但又好少教你要點做
最惡頂係返工時間唔彈性 一開波同佢傾實時間你以後就一定要返個個時間 請假一定要搵到人頂 無嘅話你就死死氣返工啦
除左人工高啲啲真係 自己諗

之前仲諗住轉呢間,不過in完都無請
有無人in LVMH個d part time
求酒店執房pt
有無人in LVMH個d part time

In 過 想知咩?
有冇人番緊it?

返過,如果pt sales我寧願返U記

翻過 好撚閪
收到好多今年DSE學生話要現金出糧,我問佢點解,全部都話我都冇銀行戶口,大個啦,戶口都冇個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞