2017年part time集中營(二)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有冇人做文職?
大埔JJ有福了 搵唔到工唔緊要 美心大家庭等緊你

美心大班工廠好唔好做?

你唔怕悶/機械式工作咪好返算係做幾多就有幾多回報既工黎

有冇details
公司參加美食博覽 2017擺放攤位,現時正招聘少量工作人員。

Venue: 香港灣仔會展
Date & Time: 16/8 Set Up, 17/8 10:00 - 22:00, 21/8 10:00 - 18:00
要求: 19-23歲 香港在學大專生

Position:
前倉 (Male) / 協助顧客試食活動 (Female) / 協助禮物換領及攝影區 (Female) :$48/hr
後倉(Male): $55/hr

需要返足所有指定日子,有意請留telegram OKL12345

男女都可以~

美心大班工廠好唔好做?

有冇details

http://www.parttime.hk/job/112768長期請人唔洗預約直接去廠見工夜班高人工D 但係入左去就要預左做機械人
17歲廢青求工開
有冇咩工請人,最好黃大仙區,觀塘區。
應屆DSE考生,無工作經驗
做緊廢青,幾時都得閒,可即時返工。
有冇巴打有倉介紹?
有無巴打知道mos burger part time多數幾錢一個鐘
見佢上網填form要填預期人工

廿日前walk in starbucks交咗form 但依家都冇電話打黎 係咪冇機會啦
唔係想屌柒你地班DSE雞
但點解會覺得留個tg就有筍工送上門
Google 搜尋 part time, 兼職
Jobsdb, indeed, recruit, 兼職網
日日幾廿個post請人
18歲仔 中學畢業
大個仔 大個女啦
學習下主動 而唔係飯來張口 做伸手黨
做返陣野 好好準備迎接大學/大專生活啦

美心大班工廠好唔好做?

有冇details

http://www.parttime.hk/job/112768長期請人唔洗預約直接去廠見工夜班高人工D 但係入左去就要預左做機械人

我見到有個環保大使 高人工啲
巴打知唔知要做啲咩?

幾錢一個鐘

幾錢一個鐘

幾錢一個鐘

包唔包飯鐘

幾錢一個鐘

同埋個temp係幾時至幾時?

幾錢一個鐘

點in
唔係想屌柒你地班DSE雞
但點解會覺得留個tg就有筍工送上門
Google 搜尋 part time, 兼職
Jobsdb, indeed, recruit, 兼職網
日日幾廿個post請人
18歲仔 中學畢業
大個仔 大個女啦
學習下主動 而唔係飯來張口 做伸手黨
做返陣野 好好準備迎接大學/大專生活啦

係囉 就咁留 telegram
公司參加美食博覽 2017擺放攤位,現時正招聘少量工作人員。

Venue: 香港灣仔會展
Date & Time: 16/8 Set Up, 17/8 10:00 - 22:00, 21/8 10:00 - 18:00
要求: 19-23歲 香港在學大專生

Position:
前倉 (Male) / 協助顧客試食活動 (Female) / 協助禮物換領及攝影區 (Female) :$48/hr
後倉(Male): $55/hr

需要返足所有指定日子,有意請留telegram OKL12345

男女都可以~

幾錢一個鐘

包唔包飯鐘

唔包

幾錢一個鐘

點in

自己search下啦
到831
In咪就咁in 唔駛有腦
借朋友ac post
有冇巴打想炒散 夠18歲就可以 經驗不拘

7號荃灣返工 ($65~70)
着便服工作 無需帶黑褲鞋

10號~11號($70/hr&$140車費) AWE集合
自備黑西褲黑皮鞋
上身衫有xL xxL xxxL 請着打底

要帶齊以下副本嚟填form
1 本人名英文住址證明
2 提款卡 (出糧用)
3 身份證

準確上班時間同集合位置再通知 (如果你返到)
都可以睇下有冇朋友返到工可以一齊返
電話 65099149
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞