如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(7)

1001 回覆
67 Like 1 Dislike
mzklife個官網del咗嗰句嘢
間網店跣左蝦乾一獲
一個sponsor錯人
一個無腦係廣告都接
咁仲衰
到底餵緊人奶飲唔飲得呢
真係好仆街. 上次尿布事件都唔識學懂教訓又黎多次.
好心佢唔好再出黎專心睇BB啦
芝士就芝士啦 係要加啲形容詞
牛油果又唔寫埋墨西哥空運牛油果?
仲要個post 10月出 而家先嚟del?
只要有錢 飛機杯廣告蝦乾都敢接啊
我都覺得係
mon post 蝦乾係咪驚到嘔返啲茶出嚟?
吓 即係點
係咪唔飲得架

官網幅圖
From Google

石斛,是一種生活比較受歡迎的含有很高的價值的東西,能不能當做一種哺乳期間的營養產品呢?根據相關的科學調查,石斛是一種含有很多人體需要的營養,也適合人群的使用,但是哺乳期間的媽媽們最好是不要食用,因為石斛也是一種不錯的中藥藥材,裏面畢竟含有一些藥性成分,這些成分對於寶寶是不利的。
正 蝦乾又柒多穫 花生花生
睇下呢度有冇孕媽媽講下
蝦乾真係反面教材黎
連做KOL影相賣廣告都柒過人

賣咩都冇說服力 貪錢貪到出面

咁冇良心 小心有報應
咪撚係 即係蝦乾賣完廣告啲石斛就變曬種人人啱飲喇?
有無人post去老母王國?
+
Rankingdakhk 即食雞胸肉
Mzklifehk 石斛 凍齡茶
1010hopehk

搵得蝦乾賣廣告既都可以blacklist
update下先

抵制助養蝦乾蝦毛既brand

(見佢最近啲post tag呢啲brand)

蝦乾最愛LC煲 Le Creuset
Lady M
Adornmonde
Baby Dior
Stokke
Mamas & Papas
Blossom & Pear
Red Castle
Muji
Smart Cells Hong Kong 英國寶諾臍帶血庫
Ikris Jewellery
Tefal
Fancl
Pampers
Baby Swipe
Clarins
Hugsie
Dermacept_RX
Hair Receipe HK
an_autumn_night
1010hopehk

PR如果唔想幫啲brand倒米
唔好再送野比蝦乾/搵蝦乾蝦毛賣廣告

http://www.10hu.cn/jiji/600.html
update下先

抵制助養蝦乾蝦毛既brand

(見佢最近啲post tag呢啲brand)

蝦乾最愛LC煲 Le Creuset
Lady M
Adornmonde
Baby Dior
Stokke
Mamas & Papas
Blossom & Pear
Red Castle
Muji
Smart Cells Hong Kong 英國寶諾臍帶血庫
Ikris Jewellery
Tefal
Fancl
Pampers
Baby Swipe
Clarins
Hugsie
Dermacept_RX
Hair Receipe HK
an_autumn_night
1010hopehk

PR如果唔想幫啲brand倒米
唔好再送野比蝦乾/搵蝦乾蝦毛賣廣告

好快手

大家有問題都可以上去問
我都正想話
就算呢樣嘢係飲得
你餵緊人奶 係諗住BB嘅話
都唔會亂咁擺嘢落口 至少都做下research問下醫生
個個人體質唔同
一陣又賴人哋好送俾佢飲搞到佢冇奶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞