如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(7)

1001 回覆
67 Like 1 Dislike
八卦有黎睇
但睇唔明條女衰咩衰到開足7個post

利申:極少睇佢啲片
似老母 冇計啦
其實係唔係mama Alice? 英文差sor
覺得觀眾睇佢個仔可以減到壓
未免太自大
玩食字 haha變mama
係咪自大到以為我地隔著個mon感到療癒
冚家剷呢個同伍仔一樣都係黐撚綫
睇咗少少
真係唔好睇
善兒咁得意 kiko都唔會咁寫caption
真係唔知佢哪來嘅自信覺得啲人睇佢個仔好開心
痴撚線
廢柴冇idea就收皮摺埋做full time mama啦

屌 唔好講爆點啦
你啲片係一啲資訊性都冇呀!
淨係自己鍾意唔緊要㗎
但唔好出嚟呃飯食呃贊助啦
我好少話bb樣衰
但佢個仔真係少有地咁樣衰
生到成個公園聚賭呀伯咁
hagone飲啖花茶下下火先啦
仲要講叫人畀埋題材佢
即係佢自己都諗到啲咩嘢好拍就喪拍蝦毛
佢應該係嫌個仔重得滯 辛苦佢抱

hagone思維:重=肥
佢呢啲老毛真係不知所謂
大合集呀?!大集合
中文都未撚識
同佢呢排frd嘅suennwong覆人嘅閪態度一L樣
長篇大論解釋 懶係虛心求教 再係咁加🙏🏻呢d emoji
就以為會顯得自己唔閪
睇得出佢又閪又嬲
hagone:好嬲好嬲
繼續小佢老母
係蝦毛呀
個個媽媽都覺得自己個仔最可愛
但其實外人睇都只係bb一個
佢果個老積得黎似公公既燴鎖
仲要咁有自信人地會有興趣睇
為左多view仲可以出咩手段...
唔好諗住行coffee條路
佢做唔到
首先蝦毛非一般咁醜 我落地獄都係咁話
coffee雖然都係藍港豬一隻
但事實佢專業教瑜珈 好多人真係跟佢片做運動 對啲comment eq高會肯覆
同埋佢個仔都唔可愛 但佢教得好肯自己湊
唔係好似蝦乾咁乜都半桶水識少少就扮
生左幾個月就育兒專家咁款
事實上以為可以母憑子貴 推個仔黎揾錢
啲價值觀錯撚哂 仲要結婚生仔累人
有時真係覺得佢生個仔出嚟係為咗有材料俾佢拍片同影相,蝦毛真係陰公
絲打講中哂
同埋我見coffee都冇乜出啲咩育兒專家片
覺得佢教得好都係見翟伯大個識待人接物
同埋feel到佢真心錫仔唔會嫌三嫌四
呢樣真 我睇coffee片佢個仔細d嗰陣成日入鏡
反而會諗佢會唔會覺得個仔阻住佢做動作
但又見佢唔介意個仔係咁癡住佢
相反蝦毛喊下要即刻抱走仲要比蝦乾抱怨
睇到兩個做人阿媽邊個先係錫個仔
蝦毛再大個d有互動應該會更明顯
見佢一路做瑜珈佢個仔一直係佢身邊痴住佢
佢唔會嫌個仔煩之餘 仲將個仔放上身一齊做
睇得出佢好錫個仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞