如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(7)

1001 回覆
67 Like 1 Dislike
係 同埋而家大咗睇到個仔會跟到阿媽做啲瑜珈動作
呢啲互動真係冇得呃

Between 蝦乾有個新story係做slide plank
希望佢唔好學人出片
教啱啱生咗嘅媽咪減肥
唔quote上面啦,coffee真係好錫個仔架,佢成日忍唔住係咁咀佢個仔,之前戒奶個仔嗲兩嗲佢又忍唔住餵佢,見到佢個樣係好苦惱但好sweet,最後要離開屋企幾日先忍到唔餵奶比佢。

仲有你地講拍片個仔攝鏡,再睇返蝦乾個仔只係喊佢就嫌棄話佢阻住佢拍片,好慘呀蝦毛,瘦到似7-8歲暴風式扯高嘅年紀阿媽仲話佢肥咗
雖然coffee個仔都好樣衰
但係起碼冇蝦毛嗰種好猥瑣嘅感覺
同埋其實佢性格幾得意
正想講佢個動作已經做錯左
撐地個隻手爭位置應該係膞頭下面
手係直
但佢手爭向出 手打斜
已經唔岩
仲要佢之前講過個仔就快引退
個仔就快大想保護佢
蝦毛出世兩日就比老母推出黎
唔啱唔緊要
唔好教人就得
由求婚開始 一切都係鋪排
完全隔著個mon都feel到佢好虛偽
鏡頭下咩都第一時間拎部電話相機
屌 畀我都覺得攰 咩都要排到懶靚
可惜臭蝦已經入曬骨咁痴撚線 做咩都係為鏡頭為贊助
絲打教精咗臭蝦 條友mon post架
聽日即刻做返岩你睇
即刻去睇咗,強逼症發作想一嘢啪返佢隻手入去
唔好意思絲打㩒錯負皮

蝦乾做side plank果陣顯得個鼻哥窿好大...仲要朝天
蝦毛100%得到遺傳.....

幫大家補圖
望到佢黃到尿咁既冷氣就唔開胃
療唔療癒
人哋租㗎咋你講完佢都冇得換

hagone又話識日文?
呢段嘢睇唔睇得明?

佢啲caption永遠都睇到人好尷尬
之前有個絲打唔講唔覺
佢影親蝦毛
一係就喺床 一係就喺呢張凳
勁少抱住佢嘅相
完全係當個仔係道具only
hagone:咁咪hands free囉
望到佢個廳啲爛鬼淘寶傢俬同零品味佈置都要拍home tour片真心恥笑出嚟
究竟蝦乾係忙到咩程度先會由個幾個月大嘅仔自己係到玩 抱都唔抱下 痴撚線
我屋企人個BB差唔多一歲 佢堅持到而家仲會每星期幾日帶BB落平台散步(因為疫情已經少咗)仲未計係屋企嘅互動!個BB仲好痴媽咪
因為佢忙住拍自己個仔呃like呃飯食邊撚得閒同BB玩呀
我諗佢影張BB訓床訓凳嘅相都要勁多時間啦 無親子時間好正常
成件事擺明係一心見人生哂佢又要生
一路陀已經plan好哂第時點用個仔揾錢
諗住生個得意仔出黎r sponsor廣告就財源滾滾
點知生到出嚟個仔咁樣 如意算盤打唔響
咪焗養照日日post個仔睇下r到幾多
無時無刻提住自己做左人老母好辛苦呀點點點
如果唔係點使諗啲咁尷尬caption又唔得意又唔好笑
又少抱又怨蝦毛又盛
(死啦我真係要落地獄)
放心絲打 有我陪你落
因為佢個仔真係好唔得意
痴線西個邊有人話佢大咗得意咗
我真係一啲都唔覺

阿蝦乾 你個特福吸塵機呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞