如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(7)

1001 回覆
67 Like 1 Dislike

補一補圖
同埋睇埋篇文 好明顯問題係出自蝦乾身上
人奶唔夠自身唔夠水份先搞到蝦毛咁
但又扮晒野一句唔知點解就帶過
唉 覺得蝦毛做佢個仔真係好慘
樓上張bb椅睇得出蝦乾話嫌多扣煩
又話要人手搖黎安撫
BB安全好緊要 你已經講到明唔想抱佢啦
好心比返d安全感個仔啦 睇親就好嬲
佢仲話虛驚一場就是小幸福
蝦mo你就真係自求多福
其實佢依種行為都係虐兒,精神折磨個bb
可能自己就嚟做阿媽,真係好嬲佢咁對待自己個仔
唔想要佢咪做足安全措施囉,生咗佢但由佢自生自滅咁,個仔唔舒服又扮哂唔關自己事
但自己由大肚到而家生理上有少少唔舒服就放到大一大,怨天怨地
知你係mon po狗,Alex Ha你真係錫個仔就虛心學下其他媽媽點照顧,吸收多啲母愛啦!
你睇吓你幾諷刺,連做媽媽既天性都冇呀!
係BE班女當中 佢好多野都比唔上人
梗係要做第一個生仔攞威啦
不過佢自己屋企咁樣
就真係難啲對蝦毛有母愛囉...
其實google就咁search BB/ 尿/ 紅色都search 到係結晶尿啦
究竟有幾緊張自己個仔先會搞到咁耐先搵真相?仲要賴落尿片到..收唔返廣告錢咩?
哇而家先見到呢個story
抱仔有咩問題呀...............使唔使咁唔情願....
點抱到手斷法呀............
你阿媽以前都係咁樣抱大你架咋............
bb大左更多moment扭抱....
行行下會唔肯行要抱抱
岩岩開始識扶企果陣要你成日逗住佢周圍行
再大隻d 要轉放地下嘅大沖涼盤 彎低腰幫佢沖
全部都好攰架 會手斷腰斷 蝦乾你諗住唔理蝦毛由得佢啦?
唔通蝦乾同你講因為要減肥拍片所以食唔夠野無奶無營養俾蝦毛咩
睇下人地仙仙一年買幾廿個手袋 每日個look都唔同
再對比Alex 同一個Chloe 手袋同鞋著咗幾年就知佢只能夠靠個仔攞威啦
如果張野係sponsor佢唔知仲會唔會咁講
再睇下sons 幾千呎大屋
佢就北歐淘寶風
同埋我都未聽過尿紅會以為係敏感自己走去戒奶戒蛋(都唔係戒啲加工嘢食喎)
可能係我見識少啦
佢應該係落佢樓下影相
差左未曬佢對Chanel 耳環仔
同埋要拎個銀包出黎晒
其實佢出一個post收咁多錢, 都咁姑寒, 好聽就叫慳家, 但可以搞到成家都食唔飽, 都唔知佢啲錢去晒邊...
留名
Lm
有名你叫裝備撚蝦乾
d錢洗晒去佢好療癒既裝備到
想好似kiko beth咁扮闊太
扮咋!
講左咁耐終於有張蝦毛微笑圖
蝦毛精神關注組繼續
有理由相信
蝦毛個頭就係長時間攤呢張凳造成
啲錢畀佢攞哂去打無痛分娩
嚇死人

真係好似bob叔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞