如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(7)

1001 回覆
67 Like 1 Dislike
唉屌 你地講到我都忍唔住睇左
兩公婆都痴撚線 bb咁細個喊到拆天都唔理
話就話準備沖涼姐
都唔使咁之游慢慢傾用咩紗巾點沖法
正常媽媽我估會一手抱佢安撫住先 另一手咪拎野
真係咁忍心可以唔抱唔理由佢
一沖完又掉返佢落床
仲有幫佢沖涼都睇到蝦乾一啲都唔温柔
個頭咁重要都撞到 同埋對住嬰兒都唔輕手大大力抺面抺頭
唔怪得蝦毛睇佢相同片都冇表情冇反應
拍片都咁 真實生活完全想像到

仲要幾個月train乜撚
嬰兒自己慢慢成長啲骨骼先自己慢慢夠抬頭轉身坐企行
根本就唔train得

呢兩公婆到底有冇常識有冇腦
唔識生咪撚生啦仆街
完全睇唔出有幾愛蝦毛
做佢個仔真係慘 前世肯定做盡壞事今世先咁

蝦乾日日係到求拍片題材
Hagone講醫生都話冇問題
你哋識咩吖

有錢買耳環 冇錢買玩具比蝦毛
自己印冇問題但印小熊貓真心戇鳩
兩個月嘅BB點解你會為咗一己私慾印隻咁嘅動物
而唔係一啲正常日常生活BB有機會望到嘅圖案呢?

仲有樓上啲截圖
個個留言都要覆叫人畀idea佢
咁即係光明正大話畀人知你根本冇橋啦
冇橋仲可以一早講定轉一星期出一條片
即係一早預撚咗個個星期擺個仔出嚟呃飯食啦

垃圾youtuber有好多
我連對抄襲KOL南瓜都冇咁對蝦乾咁反感
就係因為蝦乾仆街到攞自己個BB嚟搵錢
冇資訊冇內容!
究竟呢條友幾撚時先收皮呀
諗起 7cfu
師傅愛你
我一睇到hagone咁煩嫌個樣就唔想睇落去
其實佢地兩公婆真係唔錫自己個仔
佢個仔成個外人咁
佢兩個就打情罵俏
正路聽到BB喊都會安慰下,忍唔住都會望下佢啦
hagone個心腸硬到
train自己個仔,就不如train下自己個腦先啦
唔好再扮自己好有教養,好知性,只會更加突顯你有幾功利同無人性
啱啱專登睇咗頭一分鐘
又係到講姐姐趕唔切嚟要自己做住full time mum
你真係對唔對撚得住香港所有在職媽媽同真正嘅full time mum呀?
湊仔嘅嘢個個巴不得可以親手做 逼住要返工先請工人
就算beth係full time mum 兩個小朋友嘅起居飲食都係自己做 完全冇假手於工人
係得佢先咁想放手 明明佢做freelance已經好幸福可以日對夜對BB 屌
仲要個仔喊到痴線 個老公攞緊水佢仲係到拍片唔撚理個仔
留意返喎冇工人㗎 即係個仔自己鳩喊緊佢冇理呀
真心越睇越撚嬲呀屌
好認同!
佢兩公婆都痴線
咁又係 除咗個B 我諗佢應該街都無出 又忙住train B做唔到廚藝大師 又收唔到sponsor 邊有題材
一係拍片介紹佢對濕9耳環仔同惠康壼囉
咪就係你呢啲大人攪到佢咁囉
唔通個B自己會練習?
可能因為蝦乾淪落到收惠康贈品所以要快啲出山搵食卦
不過我都未聽過有人想快啲出返黎做野唔理個初生嬰兒嘅 唔通收入真係好差咩?
你咁好幫佢諗埋題材
蝦乾奶奶有咩感受?
你個孫瘦到,100日都好似滿月咁
你新抱又放任式教養
會唔會好心痛粒孫?
個仔喊足成條片呀 hagone痴線理都唔理下佢
見到個B都覺得慘
成世有排捱

淨睇片都喊咗2分幾鐘
現實應該喊咗好耐
陰公
其實正常都唔會喊咁耐
就算只係扭計做老母嘅都應該去睇一睇佢啦
仲掛住拍片真心痴撚線....
沖涼個到 佢個樣邊忽舒服

佢未生之前我仲以為佢啲親子片會似其他youtuber咁
正正常常分享湊小朋友嘅樂趣
真係估佢唔到佢啲片出奇地咁痴線
蝦乾係咪特登
你哋愈鬧 我就拍多啲
求婚又提一年 結婚又提兩年 生個仔提足一世咩
觀眾真係覺得你技窮喇
其實受苦係你個仔喳
放過佢喇 係真心錫佢就唔好再影佢
做好老母唔係拍出黎做畀人睇
屌真係痴撚線,睇到嬲
Bb不停喊咁耐,一眼都冇望過佢
兩公婆慢吞吞拎野,傾計,當聽唔到
未夠兩個月就要練抬頭
咁樣對個bb,唔怪得蝦毛咁靜冇反應

諗返起我個仔2個月時沖涼係不停踢不停郁
好活潑好開心嫁
完全唔似蝦毛咁呆滯

仲有雖然濕疹好大機會係遺傳
但覺得兩條友on99唔識處理先搞到蝦毛咁嚴重

屌你老母有時間拍片不如俾心機湊下仔啦
淨係識當個仔係道具用嚟呃like
睇佢既片完全感受唔到母愛
可以稱呼自己個仔做” ge野”
有幾愛大家有眼睇
仲有講野難聽唔係真性情呀
臭閪蝦乾正宗閪女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞