如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(7)

1001 回覆
67 Like 1 Dislike
真心問 平時啲BB有大人起側邊陪住玩都要扣實安全帶架?純粹覺得咁樣BB無咩活動空間
要嘅要嘅
bb大個左會識得自己bounce
唔扣實真係會飛出黎

蝦乾聽日又出片啦唔知又咩topic?
百日xxx好物推薦
裝備l 都無post過百日相......
咁仲唔係百日媽媽好物推薦
經過一百日既測試,終於可以出啦
Show off Aden 紗巾
睡窩
Baby swipe productsssssssss
hamo:媽媽你唔夠奶⋯⋯我好肚餓呀⋯⋯奶奶、奶奶,誰偷走了我的奶奶
仲有pampers尿片
唔知蝦毛鍾唔鍾意用呢
蝦毛笑
hagone:你睇吓 佢好鍾意呀
佢生完真係殘左十年
公平啲睇
未生前都殘
真係服撚咗蝦乾
今次又係mama vlog
收入少咗都唔洗咁hardsell
點解蝦毛喊到扯曬蝦老母都唔理佢
絲打你估嘅方向差唔多!
今日條片係蝦毛兩個月前後對比

照咁計生咗個仔拍片idea真係可以慳返
Bb仔大咁快日日唔同樣都可以攞嚟講
悶唔悶啲
真係睇都廢撚事
係㗎 你見佢由宣佈有咗到而家有幾耐就講足咁耐就知
之後可能半年又做一個大對比呀 表情大集合呀 蝦毛第一次識食識爬識叫老母...
想請教下係唔係真係兩個月就練條頸啲肌肉等佢大個識趴?唔係大大下就識㗎啦咩
見到蝦毛得兩個月仔,喊又冇人氹,又要喺度練肌肉,真係好痴線
兩個月開始練肌肉
6個月飲蛋白粉操肌
一歲可以做健身教練賺錢養蝦乾
兒子生性蝦母倍感安慰
下?????練肌肉?
佢真係咁講?
好痴線,呢類人真係生仔要考牌
真係痴9線
你同我細個嗰陣都老豆老母都唔會咁train啦 而家咪仲生勾勾無斷頸
佢兩條友會唔會過分緊張咗
有時間不如抱多啲個B 唔好成日要佢綁住安全帶坐凳仔啦
而家資訊咁發達我都冇聽過要兩個月就練頸肌肉㗎喎
唔好累個仔啦屌
好唔爭氣咁想知Hagone點樣做一個療癒系媽媽
一開條片
我有無聽錯呀
佢叫自己個仔做嗰隻'ge'野
究竟有幾唔鍾意自己個仔
其實我真係覺得佢BB好慘,唔太笑,又無咩反應
Hagone你唔洗多謝我俾左1 view你,你要care嘅係你個仔,唔係有幾多人睇你條片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞