如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(7)

1001 回覆
67 Like 1 Dislike
日頭就放個仔坐凳由佢自己ununun
到沖涼先黎話要quality time??
我以前有個同事放完產假返工都仲好堅持定時定候bump奶
但因為有時忙會skip咗 同埋返工有壓力
結果越嚟越少奶
佢唔開心咗好耐

蝦乾已經有哂地利
都仲要呻餵人奶幾辛苦
咁你不如直接餵奶粉啦
難為自己唔緊要㗎
唔好難為個仔唔夠營養吖嘛
lm
餵人奶幫到佢修身 佢點捨得轉奶粉
精華有整做gif已經夠啦
屌.......
煮得果一餐就即刻擺上story要獎牌
人地明思大住肚,老公要返工,都成日自己煮 煮埋俾大女食 相反佢有小熊貓WFH.....
希望平時佢係有99煮比佢食 如果餐餐食外賣對食人奶嘅蝦毛真係好差囉.......
每兩三個鐘餵奶一次仲對唔夠咩梗係自己坐櫈獨立啦!
喊到拆哂天都唔理
睇唔出佢有幾重視”quality time”
佢應該見到呢啲comment好耐 但一路都冇po到可能因為一路都捕唔到個仔好開心好痴媽媽個樣
屌你老母mimingmart啲marketing好心就做好啲sponsor條臭閪
佢本身個頭就已經有啲禿又額高同埋髮量偏少(可以睇返佢以前啲片
又關哂蝦毛事

仲餵緊人奶都唔戒口
又話要瘦身 但又食雪糕
嘩,呢個真係要反映下
大把黃youtuber唔揀
sponsor埋d港豬

我見有人入mimingmart留左言
大家都可以入去表達下
傳送門:https://www.instagram.com/p/CFjuJNTpSw-/?igshid=12y1hv02plcln
說好的沒來經呢?

可能係見到堆"好姊妹" 尤其是cythina 日日都打扮到隻雀咁去街 去staycation 自己就要屈喺屋企24/7湊仔 睇netflix已經係最大嘅娛樂 說好的工人又未到埗 要做埋佢果份 個情緒調節唔到
但得罪講句 生得仔就要預左條命都俾埋bb 無得後悔 與其日日放負不如真心enjoy下同bb相處嘅時光啦...

係呀 其實生仔之前都知道將來條路係辛苦㗎啦
你可以選擇唔生 但我未見過人生完仔不斷喊苦喊忽覺得個B累咗佢咁囉
佢個仔咁既樣佢話enjoy唔到
咁可能我記錯
總之條女好撚癲 我記得佢train個仔唔好依賴佢
喂 bb仔唔依賴老母
自己起身返工飲奶好唔好
好似係training個仔夜晚6點就訓
所以話佢on9,唔係真係扮
以為自己咁答好有優越感,以為可以晒下命話自己陀得好舒服
其實陀BB實會唔舒服,都唔知佢扮乜野
為左出個post,前言不對後語,自打嘴巴
叫人點相信佢推薦嘅野
個仔喊到咩咁都唔理
然後答個網民話沖涼要珍惜quality time喎
人唔笑狗都吠

Charlie brown會笑 幾可愛卡通
你個仔又瘦得個頭又唔識笑似春咩
成日諗住可以美化到蝦毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞