如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(7)

1001 回覆
67 Like 1 Dislike
絲打你打完出黎會教精左佢
到時好快有po用高八度聲既片睇架啦
點敢教精人地育兒專家呢
人地專家有獨特train蝦毛方法
三個月人仔見佢冇反應又唔喊又唔笑幾咁乖巧
幫bb沖唔係一定要圈手臂/扶咩
萬一佢一跣點算

有個以前拍YouTube 既女仔tracy
年紀細佢一節 湊bb都好過佢有心過佢
人地有工人係幫輕家務 關於bb野都係親力親為
佢就講到最好唔好煩到自己 最重要係自己時間
今日先講起識個細路4/5歲成日發脾氣,去左輔導..
然後搵到原來係bb時期被訓練獨立,無乜安全感。
個b坐住嗰舊係infant support, 買咗但結果發覺都係用手抱好過
嗰嚿嘢明明只係輔助嘅性質
佢得4個月邊有可能完全放手連扶都唔扶
成日哂命最撚憎,呢啲KOL唔會睇
我唔知係咪會跣唔到落去
如果係我 我一定扶實
怕佢跣落去 驚起上黎吸到啲水點算
真 點都搵隻手傍住啦
可能覺得隔離有人 有咩事會扶得切
我玩人地b都會高8度對動物都會蝦毛

利害了我的蝦 好多廣告

好瘦好削
大家得閒關注下黃色youtuber好過啦 睇呢條粉皮真係浪費青春 好多黃圈要我地comment like share架
我親戚幾個初生BB個個食人奶都肥到米芝蓮咁
真係唔明蝦毛點解會咁
放心 呢到傾開嘅絲打好似都有睇開黃Youtuber
追擊港豬同藍絲同樣好重要
要阻止佢哋有更多廣告收入變相都係幫緊黃個班
你又知其他人冇關注黃色youtuber
你個腦淨係容納到一個youtuber?
黃嘅cls 藍嘅追擊收佢皮
2樣可以同步進行嘅
就係咁簡單
yes
利申ming sze打手
我係beth打手
阻擊 但記得唔好俾view數佢
hamo好可憐... 個老母一條廣告片收幾萬蚊....咁都可以冇啖好食咁款...
真係好少見而家既bb咁瘦唔夠營養咁
朋友bb食人奶會面色好好又圓潤
而家個底打得唔好驚hamo大個左
就算食返多d野都唔吸收 男仔唔高好輸蝕嫁
不如餵返配方奶比hamo飲啦
幫你推到畀hagone見到
三個月見到頸 都幾誇張
難聽啲講睇落好冇福氣
最驚蝦毛唔夠營養咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞