如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(7)

1001 回覆
67 Like 1 Dislike
我見特福個post都好多人叫佢同+-0比較佢全部扮見唔到
本身官網caption 話 餵哺母乳人士不宜飲用
俾蝦蝦代言之後,竟然twist 到「可以飲」

咁平時我哋食嗰啲白飯同肉嘅分子係咪好細㗎?
講到咁溫和點解懷孕同兩歲以下又唔飲得嘅?
蝦乾真係頂級
幫pampers賣廣告用公仔包尿片柒到阿媽都唔認得都可以當無事發生過
到而家花茶事件又可以全身而退
Sponsor佢嗰啲品牌真係要三思啦
有鑊蝦乾唔會同你狽
我好似睇明思片先知+-0廢到爆
蝦乾淨係貪佢全白色夠療癒 就吹到好好用咁
其實香港賣嘅野係咪唔可以唔寫明made in / produced in?
屌,上星期先買咗一盒。仲諗住遲啲買埋其他試,依家可以慳返

搞到人哋間舖頭收咗皮都仲好意思po同個仔玩嘅片上story
話比你地知佢買左玩具啊

蝦毛仲有咩想要
佢邊會理
我諗佢唔知添
網友問點解花茶為Alice搬龍門?

而家唔知唔緊要 到佢越嚟越少贊助就明
花研草說你搵得肥安加蝦乾就係咁嘅下場
其他有MON POST嘅公關自己考慮清楚喇
仲要係send比蝦乾呢啲藍絲
真呀
原本啲花茶包裝得幾靚下
就咁派下試用仲吸引到人
啲客未必好 care 有無藥效
點知依家咁倒米
我有冇睇錯,條chanel 絲帶仲縛住係塊公仔板上面?
點解做佢個仔咁慘
其他媽媽fing勁多錢買玩具買書俾bb
蝦乾就掛住買自己用既野
個仔得條垃圾絲帶玩
人地d自製貓玩具都無佢咁hea
係喎
好癲呀蝦乾
前幾日睇beth條片 佢同兩個小朋友玩messy play
人哋都係拎啲現盛嘢嚟做玩具 但一啲寒酸味都冇
佢嘅遊戲係真係畀小朋友接觸到唔同嘅嘢同有樂趣
真係冇得比
傻啦 佢分分鐘掉轉槍頭屌埋一份添啊
然後大大聲問返間舖頭:你明知我為緊人奶仲送俾我
間舖變咗condom
hagone要儲錢買chanel
絲帶
好多人都會 DIY 玩具,整觸感書
不過蝦乾係 show off 條 Chanel 帶
格硬將啲嘢吊喺 Chanel 絲帶度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞