[新新龍可否不要崩!?]龍虎門暨港漫討論區 05

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
末世+獨裁+道義+他媽的+絕世強者+生死決戰+自殘+轟散=海洋
骨幹都係北斗之拳+星戰+教父同其他當時西片
以前肥良果種強者生, 更強者死, 突破宿命, 自強不息, 對戰心境同氣勢真係無人能及, 海虎一百萬匹爆破拳到而家我都係覺得無一招港漫及得上佢表現出黎果種勁

你睇佢既書會感受到佢果道火, 果種無道理既道埋, 你會覺得好撚型

可惜...
自從武神轉做一級書後,
自從專欄出現哥爾夫球後...無晒...

不過佢真係果種只能共患難不能共富貴既仆街黎,
以前有聽講過佢對下面D人差得好X緊要
後尾仲有人畫四格去串佢添, 不過佢真係出信告人

和仔拉大隊走, 竟然真係咁多人同佢一齊走
當時竟然連亞架都走埋...
你睇地獄元海篇獨白就知,月巴當自己係神,要求佢d子民(即員工)完全無條件信任自己

好詳盡thanks 巴打
究竟點解GOLF咁令上岸人士著迷
其實我覺得係佢結婚之後。。。。
dicky 個d 入埋去做, d出版好怪,又車書又足球書
加埋JOJO第3部
二線角黎講我最鍾意就係金天師同宮本武藏 兩個都係死得好on9 一個比我最睇唔起嘅痴油執雞打死 一個就比蒼龍撚死咗
而家同我講原來用七陽狂龍可以一下打死蒼龍 金天師真係死得好唔抵
同感
痴油用無窮戰意打贏二天一流 宮本武藏我屌編劇老母
估唔到佢起稿都算足 唔係波波人

你們看見沒有?你們看見本統領與奧加的一戰、看見本座的力量沒有?

呢幕無論係台上台下同埋個作者都係度打緊飛機
肥嬸果格笑左
係就定期寄錢啦 乜撚野還多左幾倍
姐係無囉,一炮過比曬,唔好話有恩於我,第日問我借
海虎本身就係肥良求道之旅,求完道上左岸就回塘打小白球啦
肥良一定係愛好極權,好有趣以今時今日準則,就算反極權都好鍾意呢段地獄演說
只能話當領導去到地獄咁水平,你都係他媽的願意貢獻女兒給他操
屌虎搶咗馬小玲老豆筆錢,之後比6,7千蚊打發肥嬸
佢啲篇其實唔係純獨裁,係社會契約,你跟我我就保你,無人搞到你,
個前題係佢真係保到你先得地獄自己之後都比人收皮

講開呢D當然唔少得末日戰狼
肥良條友就係鐘寫寫D咁既野.....

佢好似係外國回流返既人? 不過浸過咸水既佢內裡根本紅到發黑...
呢啲咪典型去到外國唔入鄉隨俗,反過來覺得被逼害嘅支那人心態
佢以前話佢老豆申請佢過去,只係想留係佢唐人街餐廳度幫手,又俾鬼仔蝦到pk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞