[新新龍可否不要崩!?]龍虎門暨港漫討論區 05

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
似乎東東同543好多人都棄左

東東睇落暫時都可以 我自己冇睇開古惑仔但呢本我覺得ok 同埋地中海個角色幾屈幾討好 哈哈

543呢 老實講進步左既可惜既係前10期太差已流失左一班讀者 玉郎兄想重振雄風似乎要開過本新書
估唔到老天尊仲未死
希望新新龍執完d屎會好d
依幾期幾多戇鳩野
真心話
幾唔鍾意胡家寶嘅設定係一回事,但完全唔理之前設定收人皮又好兒戲。
之前邪神大降呢都好亂嚟吓。
邪神降lv反而合理同有必要
如果個地震係高手所為,咁會好好多。
暫時都仲係天災就…太巧合。
日本成日地震,呢個是常識吧~
龍虎門理論:招式可拉近功力差距,可以越幾級打(只限小虎)

屌虎縱有精妙招式對蒼龍依然係處於下風
但最後用更精妙既一秒六腳反敗為勝
精妙招式拉近功力差距又一實證

台灣網友https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60414&snA=3164
第一個吃下霹靂狂龍的人,
天地尊者玄劫,
約九關半,
被六陽的王小虎踢死,
還是未完全成功版。(少了一腳)

5陽毒龍鑽硬拼黑級霸腿無有怕(其實連5陽都唔知有無用,唔記得咗,因為好似話要隱瞞九陽功力)

踢爆七重天,無問題

保守估計,九陽霹靂龍虎勁可以短時間內升到8陽之上
仲有龍虎門世界功力高,重要害一樣仆街
霹靂狂龍仲要一次過中曬6個要害,護身勁都救唔切
除非對手避到或者擋到霹靂狂龍,但蒼龍同時間中曬要害6腳,
陪審團一致通過:蒼龍死得合理

重溫霹靂狂龍既英姿
其實蒼龍死得好
將佢愈吹愈大最後又on99咁死不如而家就做死佢
除非集中打算寫一段打至尊會 但唔吸引
至尊會本身都鳩
得個名既垃圾組織,一班名都記唔住既垃圾
最後咪又係比東方大俠同火雲大俠洽
去中国打至尊會,一陣會唔會俾人話辱華同仇視大6人增加中港矛盾,用國安法拉晒鐘英偉佢地
故意講中國用國安法拉晒蛇貓門 黑龍又通天教又羅剎教 勾結外國勢力
招招打要害好能陰毒
呢個乜乜上人,好勁,打極唔死
不過後尾好似比老祖宗一隻手指督死左
係估唔到小虎竟然係用降龍十八腿去打
以為會用天殘腳
得最高級嗰兩個先勁
用常識嘅
羅剎教總壇應該有全日本最好嘅避震設計
明治神宮,日本國會,集英社大樓冧晒,羅剎堡都未冧。
得廿幾個like,幾條友話買,
買料錢都蝕鳩埋,
希望呢間野係代工,唔係買授權啦

其實蛇貓門班人成日打到人殘廢,斷手,斬首,仲有d打到人白痴
今期水泥沉海底都係一貫黑幫風格
班慾狼打手不願面對
真係用常識既
現時人類冇可能做到百分百避震啦下話
係呀
所以明治神宮,日本國會一齊冧咪ok.
關佢地咩事?
地震冧樓好正常,咁啱冧羅殺教,你又舉其他,有咩唔冧得,洗唔洗成個日本因為地震而沉淪先合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞