[新新龍可否不要崩!?]龍虎門暨港漫討論區 05

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
地中海叫咩名?呢個上海版叫黃海蛟
識唔識冰火7重天
易天行想搞苦海
睇左咁多年 石鐵除左看門口仲有咩用
係時候做瓜佢
龍虎群邪係要死啲人先好睇,最好老嗰班先,老妖都唔知係到有乜作為
又識避子彈
表了忠也要吃屎?
咁又唔洗個個都要頂級封關打教主級神人嘅,marvel 都有街頭英雄,石鐵黑仔傑個班都可以打下d 123456,銅鐵級,只係無咩戲份寫下佢地
老妖飛妖個d 犧牲死咁一個就差不多
有班人好ON9唔比人死,連無名毒整死金詩詩都EE哦哦
新龍話大肚婆都攪個句,唔知有無心,但令我諗起早二日
以前大寶廢柴多,個個行行企企。依家轉左鍾SIR 識分配番D戲份
廢鐵呢兩期都有戲做,情況好好多。
不過我都贊成減D人數
大家覺唔覺d 畫差咗,唔知係咪錯覺覺得d 線條粗糙咗,上輯仲讚變返技擊對策,今期又變返d 空中定格
我反而覺得今期d 畫ok, 可能前兩期崩得太勁
今期d 風位氣勁同埋爆大廈都造得幾足
的確助理人數多番
牛佬係東東都話助理無收入,轉左行就好難返黎
呢兩年助理流失唔少,德哥都話要不停搵人
王小鷹同石鐵呢兩個廢柴咁多年都仲用緊達摩功完全冇upgrade過,係人都秒到佢地啦
想用佢嗰招細路變大人,用落廢鐵個仔度
其實成個龍虎門除左打D乜魔乜使o既2打6之外
打有名果堆好似都係輸多咁
王小鷹得箭腿箭拳出把口
柒鐵就五形拳 睇咁多年都係咁
但為整死而整死又無咩feel,
而家編劇又正常番
留多個舊角番嚟比佢地慢慢玩好過
小鷹有大智慧
同埋石鐵個金身好似有升級過
除左看門口咪等門主番黎交代發生左咩事
功能性角色黎
老妖而家打又唔打得
假假地都雙妖而家打d三線角護法弟子都吃力死左佢好過
仲有大水牛果d弱智仔留黎唔知做乜
正常對話都做唔到
上一次出鏡都唔知幾時
拎出黎祭旗
唔知乜事易天行搞龍虎門
大水牛出黎保護殘血爆發打殘易天行但係傷重死咪算
屌,直情好似烙印戰士咁,
整個蝕佢地嘆下,屠哂班唔等洗二打六仲好睇啦,
然後再慢慢講蛇貓三王復仇就合理啦
Batman Alfred
石鐵點都好過智將王小鷹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞