[新新龍可否不要崩!?]龍虎門暨港漫討論區 05

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
https://www.facebook.com/1539066899649361/posts/2716796621876377/?extid=soLMWx6OA8COuB0n&d=n

【回憶返晒嚟🤩】聶風、步驚雲,陪你走過幾多青蔥歲月 💭?依家佢哋由公仔書走入郵票世界,換個方式畀你帶返屋企 🙌🏻~馬榮成今次仲親自執筆繪畫珍藏郵票冊,以水墨畫等手法將經典場面重新演繹 🎨,滿載佢對繪畫嘅熱愛同心思 💕 郵票册同相關郵品都有得預訂嘞,忠粉們快啲行動啦 👇🏻

新聞公報:https://bit.ly/3hcKyMM
知多啲:https://bit.ly/3h7Gjlx

#風雲 #武俠漫畫 #馬榮成 #特別郵票 #首日封 #珍藏郵票冊 郵票 ‧ 郵趣@Hongkong Post Stamps

已支持和仔
好似好少貨,報紙檔搵唔到,我要到誠品先買到
$128有10話,其實好抵買
我都諗緊買唔買

耀揚哥
放咗監?
反而應該推介比未睇過嘅人睇
一來$128 10集真係抵
二來一次過睇10集好有日漫feel

如果將來豐林幫佢用同一個風格出埋阿修羅珍藏版就正
訂左一本,希望有多D內容
5,000本應該兩日訂曬

福龍x hottoys, 有無手足之前買咗
原來搞咁耐係呢幾隻
Q版有d可惜

龍少可唔可以買個版權畫幾期Marvel 英雄集結 一定有味道過美漫
畫集就可以,故事要搵番個編劇
之前蝙蝠俠

日本超人點畫都柒喇
但美漫同港漫感覺係有少少似
加埋龍少種風格同marvel crossover應該
畫集都好
堅想睇龍少畫復仇者 由其美隊

仲有隻1:6
我搵唔到
周圍都賣哂
熟果間漫畫店都話好快賣哂
有機會要等再版
希望係可動 figure, 龍神 or 小魔神就正
唔好又出一舊膠唔郁得果 d 異型
Hottoys 1:6一定係可動 但應該唔會係港漫角式
我覺得有機會係龍神,可能係同候活互賣人情
後期步驚雲轉左畫風有啲7
改到同無名有分别
之前幾年話佢响上面俾人拉,咁快坐完?
好似係奶共狗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞