[新新龍可否不要崩!?]龍虎門暨港漫討論區 05

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
一眼望落去有 D 似 Wolverine
原本仲有好多人唔知玉記賣左神兵版權俾人。
個黑妹會唔會好似亂馬個老師咁,會變大人?
其實唔關角色造型事,係個故仔比唔到個新角色有靈魂
FF下今期嗰個舊著平行世界係點
我估轉捩點應該係銀護法講咗畀真龍聽十陽遺訣喺花樽度先死
跟住真龍閉關,所以老祖宗等佢等到天壇大佛之戰
因為比舊著更多時間練白炎,所以呢個真龍超越咗王重陽,唔會自焚
亦因為老祖宗無返虛無,所以小慧無重返人間
中間經歷過龍虎門、羅剎教、南帝國、黑手黨大戰,所以變咗死剩呢幾個同真龍打
543 今期未睇
上期都還可以既
奇怪在呢到好似無咩人講
應該棄哂書
有啲擔心玉郎兄

其實改善係有 不過都係開本新書啦
好難吸引返舊讀者
轉載香土, 無敵同女仔講既係阿姆哈拉語, 埃塞俄比亞的官方語言

好認真對話中既他唔知指乜.
冇啦,頭 6,7 期趕走咗好多人
佢慢慢捉到返個節奏
用返呢個節奏去寫新書
會好好多
長此下去都唔知頂到幾多期
唔想睇一本只係換左造型嘅新龍
開過本古裝啦
寫返啲拿手橋段 搞本神掌咪幾好
依家543有冇5000書一星期?
睇到條女我投入唔到
佢個朵做衰左,
加上思維貼近唔到而家港漫個步伐,失敗係必然,
同時送小流氓單野爛尾衰多錢重,真係神仙難救。
顯朕咁多年黎做埋咁多柒事,
不如出本"大呼過癮"自嘲下自己做過啲柒事,
玩下膠,講下香港漫畫歷史,
類似以前玉郎漫咁,
可能仲好賣
香港漫畫歷史,佢響543講緊啦,咪又係讚自己!同樣嘅嘢,我响大帝啲書起碼睇過3-4次
玉郎啲藍絲性格係衰咗都唔會認低威
早幾期 543 好似認過 543 個故事唔得明快
就知佢應該大撚鑊,山窮水盡
早排先見人話佢平時寫d故仔見義勇為,推翻暴政,但現實真人就相反
阿修羅好似比大陸ban左?
我覺得條女可以變身做成熟性感體型。
我就幾buy,條條女都一樣大波正野咁點比初戀,同埋東方無敵不能人道,只不過食得有d偏就真
幾通
個個都知佢柒
佢都知個個都知佢柒左
但係專欄都係要認叻
「我們知道他們柒左,他們也知道自己是柒,他們也知道我們知道他柒左,我們也知道他們知道我們知道他柒左,但是他們依然在柒」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞