圖) 嘩,芭堤雅步行街買野,真人真事...

459 回覆
20 Like 1483 Dislike
開頭講200蚊果時覺得唔值 你應該已經走 去第間睇啦on9
但自己又唔撚走
抱住一個買得多就一定有得平既心態去旅行
試撚完d鞋又唔買 仲要壓價壓得咁離譜
阻鳩住人地做生意唔撚即場斬死你咪算好
on9

買得多平多d就梗架啦,做生意係咁架啦on99咁
試完就要買架啦咩on99咁
200蚊佢都係賺左啦on99咁
佢敢斬9我上撚左新聞啦on99
用下腦啦on99

冇錢就咪學人去旅行啦
比人扔拖鞋仲要走夾唔抖 番到黎就做鍵盤戰士

其實我認真覺得係樓豬柒
去泰國劈一半價好正路

某d地方係,但芭提雅多數唔係

商場舖我就唔講
檔位我點都係劈一劈佢先

咪係囉,好正路,樓上d on9未撚去過旅行

未去過唔緊要 都唔好講出黎啦

去埋d垃圾地方都好威
樓主好賤喎
抄discuss文章真係刷存在感好方法
800 講到300

痴線,d鞋都唔撚值錢,街市都係10幾蚊,去泰國著幾日就掉,咁貴做咩 on99

樓主我想買你間屋呀,我都係攞黎同朋友住返一晚半晚玩架咋,五百蚊賣比我無問題啦?

樓主試晒先開300我都幫你唔落

講完價之後睇唔中款唔買
其實冇乜分別
去泰國劈一半價好正路

某d地方係,但芭提雅多數唔係

商場舖我就唔講
檔位我點都係劈一劈佢先

咪係囉,好正路,樓上d on9未撚去過旅行

未去過唔緊要 都唔好講出黎啦

去埋d垃圾地方都好威

真心柒
800 講到300

痴線,d鞋都唔撚值錢,街市都係10幾蚊,去泰國著幾日就掉,咁貴做咩 on99

樓主我想買你間屋呀,我都係攞黎同朋友住返一晚半晚玩架咋,五百蚊賣比我無問題啦?

nonono, 8百萬
800 講到300

nonono, 8百萬

屌都唔撚值錢架啦

樓主試晒先開300我都幫你唔落

講完價之後睇唔中款唔買
其實冇乜分別

我同意
但樓主同d朋友連碼都試埋啦喎
樓主心態一定係一副睇人國家低一等既心態去玩,以為人地老馮要便俾你,仲以為自己好撚醒,一定又係睇埋d唔知乜兜攻略話劈價係must乜乜乜,只會敢係依d國家咁做,響其他國家就算貴都唔撚敢出聲咪話劈
800 講到300

nonono, 8百萬

屌都唔撚值錢架啦

咁我有冇搵磚掟鳩你先
你劈價我還價
唔啱咪叫你過主囉
飛拖鞋托閪呀
800 講到300

咁慳就咪着鞋啦,無人叫你dum咗對鞋㗎嘛傻鳩
真係痴線 你唔買咪唔買囉 一壓就壓人地半價有多 你又唔係半島同人講價話罐可樂好貴
800 講到300

nonono, 8百萬

屌都唔撚值錢架啦

咁我有冇搵磚掟鳩你先
你劈價我還價
唔啱咪叫你過主囉
飛拖鞋托閪呀

你睇清楚先喇盲閪
唔岩價試乜春碼呀
樓豬開舖記住嗌齊巴打幫襯
記住有咁平計咁平 如果唔係你就on99啦真係

其實係假膠?
樓主仲有無上水
你呢D大陸人幾時死撚返上大陸
不如話大陸人都無你咁cheap
乞衣唔好去旅
800 講到300

nonono, 8百萬

屌都唔撚值錢架啦

咁我有冇搵磚掟鳩你先
你劈價我還價
唔啱咪叫你過主囉
飛拖鞋托閪呀

你睇清楚先喇盲閪
唔岩價試乜春碼呀

你未肯定自己要買又講乜春價呢
樓豬開舖記住嗌齊巴打幫襯
記住有咁平計咁平 如果唔係你就on99啦真係

泰國不嬲都有得講價架啦
樓主係柒在試左咁多對先殺價
800講到300係我都屌柒你啦ON9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞