圖) 嘩,芭堤雅步行街買野,真人真事...

459 回覆
20 Like 1483 Dislike
屌你條垃圾冇錢咪撚學人出國去旅行啦
就係睇字都已經feel到你有幾撚on9 人地開價200你覺得貴就一撚早死出間鋪唔好阻人做生意啦廢物 搞鳩完人玩鳩完人真係到聲大大以為自己好啱
大陸買拖鞋5蚊對你死番去未

因住爆血管阿chibg
1買唔起 咪走囉
2覺得貴 咪走囉
3人地唔肯平咁多 咪走囉

屌你老母
香港人個朵多謝你
幾十蚊都俾唔起,仲要學人去旅行?收皮啦

成個po 好似得上面留言心水清啲
屌你條垃圾冇錢咪撚學人出國去旅行啦
就係睇字都已經feel到你有幾撚on9 人地開價200你覺得貴就一撚早死出間鋪唔好阻人做生意啦廢物 搞鳩完人玩鳩完人真係到聲大大以為自己好啱
大陸買拖鞋5蚊對你死番去未

因住爆血管阿chibg

冇事 呢d垃圾唔屌唔安落 理佢真心定假膠 睇佢幾時比人打死
先講⋯
芭堤雅有旅遊警察,主要協助旅客
如果旅客有咩問題主要拉旅遊警察好d。

不過樓主你又唔岩既,個價一開始唔岩就走啦,到最後先同人講要平
難怪你31歲都識唔到女仔 抵撚你死
我滿心歡喜入來
點知樓主是假膠
西客一件
其實樓主係咪比人屌到好有快感先做假膠

1買唔起 咪走囉
2覺得貴 咪走囉
3人地唔肯平咁多 咪走囉

屌你老母
香港人個朵多謝你

4.覺得貴、but我係都要試完、麻煩下你先走

起佢底啦、等大家知道條傻仔生乜樣都好
樓主曲線搏屌? 800講到300 人地唔淋你屎算係咁
正常都係講岩價先試啦
你試哂四對仲要一斬斬咁多錢
比我都想飛拖鞋
兩件乞衣去旅行

屌你,我真係睇哂,冚你個家剷
樓豬ho ball呀
屌你老母800講到300 你咪撚去旅行啦 留番係香港算啦 咪撚影衰晒
你都幾撚戇鳩,唔岩價就咪撚試啦,死窮撚影衰香港人
最憎試完人一輪先殺人價,博人忙左一輪情願賺丁屎咁多好過白忙既冚家鏟

好心就講好晒價,買得多就最多再講個齊頭數肯唔肯算啦

人地講完你都ok留係度試,都會認為你呢個價都大約ok,點知搞撚完人一大倫先800殺到300,佛都有火啦屌你
你都幾撚戇鳩,唔岩價就咪撚試啦,死窮撚影衰香港人

你覺得自己好撚啱?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞