圖) 嘩,芭堤雅步行街買野,真人真事...

459 回覆
20 Like 1483 Dislike
樓豬好撚廢 講黎講去都係話人「on99 兇鳩佢」 「請都唔去 」「垃撚圾國家」
樓上問佢係咪好串個啲人一睇就知佢廢到成個廢老咁啦 同人嘈淨係識講黎講去都係個幾句
冇斬你已經偷笑啦 仲開post講

幾條大漢衝出黎,on99 泰國政府做下野啦,趕絕晒旅客
仲邊有香港人去

你咁既腦唔適合去旅遊。冇俾人打咪偷笑lor。
如果換左你係老闆娘、會唔會覺得個客玩嘢啊。
做過sales都知(試完5、6件衫跟住一件都唔買嗰D)最仆街。

你最撚適合
換左我係老闆娘,梗係做生意緊要啦,賺少d咋嘛 on9 識唔識撚呀你

賺少你老母、你唔俾佢係350成本啊 垃圾、燈油火蠟嗰D唔洗錢?
屌你老母係香討仲未俾人屌夠,仲要過埋黎出post
泰國規舉 講完價先試
樓主你食屎啦
樓豬好撚廢 講黎講去都係話人「on99 兇鳩佢」 「請都唔去 」「垃撚圾國家」
樓上問佢係咪好串個啲人一睇就知佢廢到成個廢老咁啦 同人嘈淨係識講黎講去都係個幾句

你講乜柒呀on99

你講乜柒呀on99

講中左
屌你老母係香討仲未俾人屌夠,仲要過埋黎出post

呢度撚d連登仔好玩

你講乜柒呀on99

講中左

最好就斬撚死你 800講撚到300仲覺得理所當然咁
渣ga 用鞋飛番佢呀嘛, 走住黎上連登屌
冇斬你已經偷笑啦 仲開post講

幾條大漢衝出黎,on99 泰國政府做下野啦,趕絕晒旅客
仲邊有香港人去

你咁既腦唔適合去旅遊。冇俾人打咪偷笑lor。
如果換左你係老闆娘、會唔會覺得個客玩嘢啊。
做過sales都知(試完5、6件衫跟住一件都唔買嗰D)最仆街。

你最撚適合
換左我係老闆娘,梗係做生意緊要啦,賺少d咋嘛 on9 識唔識撚呀你

賺少你老母、你唔俾佢係350成本啊 垃圾、燈油火蠟嗰D唔洗錢?

用腦諗下先發言啦
渣ga 用鞋飛番佢呀嘛, 走住黎上連登屌

吹咩
最尾張相真係 忍唔住笑左出聲

痴撚線差d死,成幾條友圍過黎,垃圾國家 下次請都唔去 ,影衰泰國!! 唉 政府又唔理

好撚驚!

留係香港啦柒頭

樓主試晒先開300我都幫你唔落

講完價之後睇唔中款唔買
其實冇乜分別

有分別、你老母話500一Q、我插入你老母度試左兩下覺得唔錯喔。跟住我同你老母講50蚊一Q、你估你老母肯唔肯?
大佬
係你有問題喎而家
垃圾香港人
一開頭知價覺得貴就咪試啦
你又真係衝出黎柒

留意圖一最低第二個post講男朋友
圖二最高第二個post係而家呢度

樓主係假膠定雙性戀?

樓主試晒先開300我都幫你唔落

講完價之後睇唔中款唔買
其實冇乜分別

有分別、你老母話500一Q、我插入你老母度試左兩下覺得唔錯喔。跟住我同你老母講50蚊一Q、你估你老母肯唔肯?

如果呀伯友真係同意我試屌兩下先, 咁有咩問題
我試完兩下跟住話唔啱屌價都唔還掉頭走又有冇問題?
呢個世界真係咩人種都有 點解咁多人死唔見你死
就係多得樓主呢啲客 影衰曬香港人

痴線,d鞋都唔撚值錢,街市都係10幾蚊,去泰國著幾日就掉,咁貴做咩 on99

樓主我想買你間屋呀,我都係攞黎同朋友住返一晚半晚玩架咋,五百蚊賣比我無問題啦?

nonono, 8百萬

屌都唔撚值錢架啦

咁我有冇搵磚掟鳩你先
你劈價我還價
唔啱咪叫你過主囉
飛拖鞋托閪呀

你睇清楚先喇盲閪
唔岩價試乜春碼呀

你未肯定自己要買又講乜春價呢

你如果買唔起就咪試啦 柒頭。
冇錢又要學人試。
垃圾屌你老味影衰香港人
多得垃圾樓主影衰香港人,真係多謝曬
求你唔好再周圍去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞