圖) 嘩,芭堤雅步行街買野,真人真事...

459 回覆
20 Like 1483 Dislike
下我係曼谷買20匹一對
個老板屌得你岩你個腦有病開到個價咁低通常一半極限啦
唔怪得澳狗話港豬客最麻煩
唔怪得澳狗話港豬客最麻煩

大家都是畜牲
成件事係樓主on 9。 講價技巧差,你應該講好價先試,試完先講價即係玩野。
開頭講200蚊果時覺得唔值 你應該已經走 去第間睇啦on9
但自己又唔撚走
抱住一個買得多就一定有得平既心態去旅行
試撚完d鞋又唔買 仲要壓價壓得咁離譜
阻鳩住人地做生意唔撚即場斬死你咪算好
on9

買得多平多d就梗架啦,做生意係咁架啦on99咁
試完就要買架啦咩on99咁
200蚊佢都係賺左啦on99咁
佢敢斬9我上撚左新聞啦on99
用下腦啦on99

人地開價200 baht 1 對,你還價300 baht 4 對?你冇病下嘛?比我都覺得你腦有問題啦。

買兩對講緊都400,你仲要300買人地4對,仲有面講買得多平,邊個on9啊而家?

300喎,38折都唔夠,你唔好話買10對200?好意思上黎開po,你個腦都真係有問題
香港蝗
屌你老母
成件事係樓主on 9。 講價技巧差,你應該講好價先試,試完先講價即係玩野。

呢句精警

其實講好價先試, 試完買多D, 可以隨口叫佢平多小小冇問題.
200 1對, 變300 4對. 真係有L病.
仲要話咩香港一對鞋都唔洗咁貴, 鬼唔知香港街市D鋪仔平咩. 芭堤雅walking street 呀大佬. 燈油火蠟唔洗錢呀?
仲好意思話賺小D 都係賺. 又唔見你賺你老細錢賺小D. 冇撚腦.
屌你老母正一死乞衣
一句講哂 樓主on9
買名牌唔壓價、反而人地小本生意就壓價。冇問題?
去旅行都要講價
你都係留番係香港打下飛機算啦
樓主on9係真,但使唔使俾人打

所以話united airline最錯係唔係香港公司
佢係香港公司即刻啱哂

根據大家睇法
如果樓主10成錯,united都只係5成
好有打手feel 比人屌都只係繼續講泰國差
去泰國旅行區講價好平常,問題唔係講唔講價。而係你個程序左,第一對你就應該開始講,講完你話幫佢買四對有無得再平,無你咪買一對走人囉。而唔係試晒四對做完野你先黎講,比人兇你送彩,泰國地方偷偷地攞你頭髮落降頭你就玩撚完。呢d鬼地區自己醒水唔好得罪人
好有打手feel 比人屌都只係繼續講泰國差

張相笑得咁開心真係似打手
去泰國旅行區講價好平常,問題唔係講唔講價。而係你個程序左,第一對你就應該開始講,講完你話幫佢買四對有無得再平,無你咪買一對走人囉。而唔係試晒四對做完野你先黎講,比人兇你送彩,泰國地方偷偷地攞你頭髮落降頭你就玩撚完。呢d鬼地區自己醒水唔好得罪人

幾乎所有降頭環繞地球一圈可以破解
以前古代做唔到但依家唔難

所以樓主應該買定機票

幾乎所有降頭環繞地球一圈可以破解
以前古代做唔到但依家唔難

所以樓主應該買定機票

唔明
800 講到300

痴線,d鞋都唔撚值錢,街市都係10幾蚊,去泰國著幾日就掉,咁貴做咩 on99

你無撚柒撚賓周野啊 而家香港十幾蚊買到對拖鞋?
你都係咪撚離開香港拉 影撚衰晒香港人
覺得貴咪唔好買囉
香土真係多新移民
影衰曬
800 講到300

痴線,d鞋都唔撚值錢,街市都係10幾蚊,去泰國著幾日就掉,咁貴做咩 on99

邊撚到街市仲會有10幾蚊拖鞋屌你老母
食米唔知米貴
開頭講200蚊果時覺得唔值 你應該已經走 去第間睇啦on9
但自己又唔撚走
抱住一個買得多就一定有得平既心態去旅行
試撚完d鞋又唔買 仲要壓價壓得咁離譜
阻鳩住人地做生意唔撚即場斬死你咪算好
on9

買得多平多d就梗架啦,做生意係咁架啦on99咁
試完就要買架啦咩on99咁
200蚊佢都係賺左啦on99咁
佢敢斬9我上撚左新聞啦on99
用下腦啦on99

屌你肉唔肉酸啲 冇錢就咪學人去旅行啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞