圖) 嘩,芭堤雅步行街買野,真人真事...

459 回覆
20 Like 1483 Dislike

屌都唔撚值錢架啦

咁我有冇搵磚掟鳩你先
你劈價我還價
唔啱咪叫你過主囉
飛拖鞋托閪呀

你睇清楚先喇盲閪
唔岩價試乜春碼呀

你未肯定自己要買又講乜春價呢

你如果買唔起就咪試啦 柒頭。
冇錢又要學人試。

話咁快就改變立場
一開頭仲話緊樓豬講價時價唔啱
而家已經變左樓豬窮閪學人消費

立場一、不過出發點唔同
麻煩你惡補下中文先。
800講到300
你點解唔認為自己有問題?
點解啲咁既低質post上到熱門
樓主死cheap精垃撚圾
講價唔係唔得
但會唔會係試哂咁多對㨂哂碼先黎講價呀
仲要800講到300
你去女人街講價都唔會咁過份啦 On撚9
人地用鞋掉你咪算執到囉
比著我仲唔即刻叫幾個大漢打9你條on9仔
仲上黎出post叫春
咪撚影衰香港人啦 死仆街
比人飛鞋都仲影影影 再唔走比人吉愛滋針

諗起樓主比人飛鞋頭耷耷咁走又要擰返轉頭影相就覺得柒
真係好撚on9,樓主你啲fd無屌9你你真係要珍惜,咁好嘅朋友邊度搵
樓主假膠
垃圾樓主死傻西,問左價錢唔岩咪走囉做埋d臭鳩乞兒行為,屌你老母以為放上黎會比人正評你?捐番入你老母個西到柒啦屌你老母臭西傻撚屌

樓主on99
以為連登仔實幫你
點知畀人屌到上天花板

去旅行好心就唔好咁cheap 啦
人地都肯平比你 咪爽爽快快買左佢囉
少少錢都要咁計
講到半價都無 過分到
好似啲大陸狗咁 要人蝕賣畀你
你係上帝咩
咁唔想比人賺 自己去買塊膠整對囉
正一垃圾 唔該你千其咪撚再柒出香港
樓主假膠

樓主on99
以為連登仔實幫你
點知畀人屌到上天花板

去旅行好心就唔好咁cheap 啦
人地都肯平比你 咪爽爽快快買左佢囉
少少錢都要咁計
講到半價都無 過分到
好似啲大陸狗咁 要人蝕賣畀你
你係上帝咩
咁唔想比人賺 自己去買塊膠整對囉
正一垃圾 唔該你千其咪撚再柒出香港

OKAY
呢d人去邊都係俾人屌,同溝唔到女
有時真係唔好問點解,大把人幫你呀媽教仔,但佢就講唔聽
聽到200都唔應該入去
on9樓主
如果比泰國人落你降頭 你就好笑
呢d人去邊都係俾人屌,同溝唔到女
有時真係唔好問點解,大把人幫你呀媽教仔,但佢就講唔聽

其實樓主係咪比人屌到好有快感先做假膠
開頭講200蚊果時覺得唔值 你應該已經走 去第間睇啦on9
但自己又唔撚走
抱住一個買得多就一定有得平既心態去旅行
試撚完d鞋又唔買 仲要壓價壓得咁離譜
阻鳩住人地做生意唔撚即場斬死你咪算好
on9

買得多平多d就梗架啦,做生意係咁架啦on99咁
試完就要買架啦咩on99咁
200蚊佢都係賺左啦on99咁
佢敢斬9我上撚左新聞啦on99
用下腦啦on99

屌你老母你返屋企含撚啦死賤種
人地講撚明200蚊對 你唔撚岩咪走囉
你去食飯人地明碼實價講撚明成個set係500蚊
你賣單果時會唔會同個經理講收100蚊算啦咁呀
一睇你件賤種講野就知係自我中心果d傻閪

你識條撚咩,講少少價最尾黎拖馬兇9我地,嚇親
你去過泰國未呀 on9

劈價都唔係劈咁多啦
利伸:去過

留意圖一最低第二個post講男朋友
圖二最高第二個post係而家呢度

樓主係假膠定雙性戀?

乜真係有人覺得條友唔係假膠架咩
貼哂圖講到好似驚天大發現咁
好心一早講哂價先揀碼啦
抵你死
屌你條垃圾冇錢咪撚學人出國去旅行啦
就係睇字都已經feel到你有幾撚on9 人地開價200你覺得貴就一撚早死出間鋪唔好阻人做生意啦廢物 搞鳩完人玩鳩完人真係到聲大大以為自己好啱
大陸買拖鞋5蚊對你死番去未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞