圖) 嘩,芭堤雅步行街買野,真人真事...

459 回覆
20 Like 1483 Dislike
仲要4對 on9
屌,隔住個mon都知你份人好撚自我中心
樓主好撚慘
真係冇人上鄉土
死窮閪無錢咪撚出國旅行啦廢物
屌你老母4對800baht 唔撚識講價
講到300你果啲叫㩒撚住黎搶呀柒頭
我係老闆都唔做你生意啦窮閪
垃圾人種就係垃圾人種
出到去都影撚衰香港人
我唔太識講價
以前同朋友去泰國,我睇中d野,佢地就會幫我講價
又係一壓壓到好低價
咁講講下價佢地又會加番多d
講到佢都覺得合理
我就可以買
唔係既話我想要佢都會拉我走無得買
所以樓主呢個個案800壓到300,我都唔知係岩定錯

你講得岩, 有去過就知
樓豬講價方式有錯, 同埋唔講完先試係唔岩
詳情我哋唔喺現場就唔知
不過呢個po淨係支那仔, 乞兒仔, 無錢唔好旅行
連登

講完試 試完講都唔緊要 做生意合理價錢咪deal囉
樓主依啲窮閪 比你一開波講咪敗係比人收鳩佢皮
開頭講200蚊果時覺得唔值 你應該已經走 去第間睇啦on9
但自己又唔撚走
抱住一個買得多就一定有得平既心態去旅行
試撚完d鞋又唔買 仲要壓價壓得咁離譜
阻鳩住人地做生意唔撚即場斬死你咪算好
on9

買得多平多d就梗架啦,做生意係咁架啦on99咁
試完就要買架啦咩on99咁
200蚊佢都係賺左啦on99咁
佢敢斬9我上撚左新聞啦on99
用下腦啦on99

比狗屌生出黎果啲雜種真係低質素
講好咗200對你壓到得返75大佬壓咗成一半有多 覺得貴咪唔好試
唔怪之前排去芭,啲當地人一見我地係hong kong people即刻起哂摃,唔係唔做我地生意,係擺個款話無得講價,原來就你依類辣殺樓主累事,整臭香港人朵

拎淘寶價去比咁你唔去淘寶買?重講咩價呀on9,賴高姿態話自己遊客比生意你做咁呀?同之前個支那叔話入長洲係刺激當地生意有咩分別呀?以為比得錢就可以買埋人自尊,皇帝心態

屌你老母
其實遊客區啲鋪頭不嬲都係set到個價高一高架啦 佢地都預左人講價 樓主識玩 樓主朋友更識玩
影衰晒香港人
樓主開個價黎,買你一粒鐘幾錢?
😂😂
無錢就唔好去旅行啦 痴線
影衰晒香港人

其實好似樓豬咁嘅人周街都係
你呢d 死垃圾 , 死慳死抵儲錢難得去旅行,去撚到其他國家都盡顯縮骨孤鳩寒性格,去得旅行就預左洗錢啦我屌你老母,小小錢都俾唔撚起去咩玩呀,一陣玩個騎象又講價去玩海上活動 潛水又講價 去bigc 買零食去櫃台又講價?去食飯食撚完又講價?最撚柒憎就係你呢d 先窮西學乜撚野人去旅行 , 我屌你老母!你唔撚死真係冇天理,仆你個臭街。我係個店主真係捉撚埋你條柒頭去人妖show 度俾d 人妖屌返你十獲八獲再賣你去上台打拳俾人打撚到豬西咁再的撚埋你落酒吧做鴨屌鬼佬屌撚柒你隻仆街垃圾狗西
800講到300,仲講到自己好啱,都痴撚線,泰國呢期咩事,咁撚多人去
攪事
下次屋苑俾人圍標真係唔好嗌救命
唔係人地開價貴, 係你冇錢整咋
其實人哋係想送比你 你又唔領情 下次擸咗對拖鞋佢走人啦
下次屋苑俾人圍標真係唔好嗌救命
唔係人地開價貴, 係你冇錢整咋

樓主好慘 想像到佢同行班朋友係背後點講佢
帶樓主走果個fd真係救樓主一命
Btw泰國報警
當人乞衣呀,咪撚影衰香港人喇on9
樓主同當地人交流下啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞