圖) 嘩,芭堤雅步行街買野,真人真事...

459 回覆
20 Like 1483 Dislike
衰撚過大陸人

between無錢唔好去旅行啦 40都慳
冇腦冇廉恥
點解仲要開post話比人知
呃負評
咁撚窮咪去旅行啦屌你老母賤種垃圾狗影衰香港人
見你之前啲膠post一時男友一時女友都知道你係白卡,拎白卡去到嗰邊無用㗎喎
垃圾樓豬
你話你比人打我都覺得你抵死
樓主係抵屌,但店員飛鞋又過份咗喎,口頭上屌樓主咪算囉
真係影撚衰晒
唔啱價仲試
發嫌人冇心買就咪試啦
玩撚完一大輪先話唔買
咪影衰香港人啦
好撚肉酸
講到明嗰價錢仲要壓人地嗰價咁多
講唔岩咪走仲要試埋人地咁多對
800 講到300

痴線,d鞋都唔撚值錢,街市都係10幾蚊,去泰國著幾日就掉,咁貴做咩 on99

你著幾日就掉唔代表人地就要平你下話?人地一對拖鞋可以著成年,你著幾日就掉關人閪事咩,要淨係著幾日嘅買紙拖鞋啦屌你老母,唔撚值錢你又試?
人地一開波明碼實價200一對,無呃過你,自己on9又要入去試,試完又嫌貴買唔起仲屌返人轉頭
800講到300就睇得出你有幾撚on9啦,無俾人斬死你條柒頭咪算執到囉
係咁撚叻嘅當面屌鳩佢囉,又唔撚夠薑喎,淨係可以鵪鶉咁喺網上開post發洩
真人真on 9事。
幾十蚊對拖鞋洗鳩試咩,試完又唔鳩買,抵撚死
樓主好撚肉酸,真係影衰晒香港人
抵打 屌你老母
我屌你 影撚衰曬 人地講撚左200一對啦

留意圖一最低第二個post講男朋友
圖二最高第二個post係而家呢度

樓主係假膠定雙性戀?

乜真係有人覺得條友唔係假膠架咩
貼哂圖講到好似驚天大發現咁

你睇下上面成班巴打畀人撚緊就知啦?
定你係盲嘅睇唔到大局?
800泰銖壓到300
我屋企隻狗都唔止著800泰銖喇
黎做我隻狗喇
屌根本就樓豬戇尻
假膠都咁撚多人理 仲要嬲到好似殺左佢老母咁 做乜撚呀 係咪潮流興真心膠?
一睇就知香討文黎

抵撚柒樓豬死溝唔到女啦 原來少少錢都唔鳩肯比
你呢啲窮西返大陸同你啲同類玩啦 唔好影衰香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞