圖) 嘩,芭堤雅步行街買野,真人真事...

459 回覆
20 Like 1483 Dislike
唔岩價又要怕蝕底走去試,試幾對都唔買仲要壓咁多價,窮就唔好學人去旅行啦
唔知中間出咩事個店員會用手指住個腦話你個腦有事

樓主當時態度好差定點
On9樓主
on9仔咁撚度水 就唔好去旅行啦
on9 800想講到300 你都係留番香港好過 咪影衰哂

香港都唔岩樓主 大陸東門岩啲
睇完幫樓主嗰幾位on9會員留言
終於明點解香港地做服務業咁辛苦
比嗰少少錢買嘢真係當自己李嘉誠

On9
我唔太識講價
以前同朋友去泰國,我睇中d野,佢地就會幫我講價
又係一壓壓到好低價
咁講講下價佢地又會加番多d
講到佢都覺得合理
我就可以買
唔係既話我想要佢都會拉我走無得買
所以樓主呢個個案800壓到300,我都唔知係岩定錯
拖鞋都買唔撚起就咪撚著鞋啦屌你老母
800 講到300

痴線,d鞋都唔撚值錢,街市都係10幾蚊,去泰國著幾日就掉,咁貴做咩 on99

唔係話值唔值錢 人地係開價200一對 就係200一對

講下少少價姐.. 估唔到咁對旅客囉

一下壓500 你俾著係香港直接問候你伯母啦 直接送埋俾你幫你著埋好冇? 以為自己邊撚個呀
係咪假膠
800 講到300

痴線,d鞋都唔撚值錢,街市都係10幾蚊,去泰國著幾日就掉,咁貴做咩 on99

唔係話值唔值錢 人地係開價200一對 就係200一對

講下少少價姐.. 估唔到咁對旅客囉

一下壓500 你俾著係香港直接問候你伯母啦 直接送埋俾你幫你著埋好冇? 以為自己邊撚個呀

係囉 樓豬試下去廟街講價
最尾張相真係 忍唔住笑左出聲

痴撚線差d死,成幾條友圍過黎,垃圾國家 下次請都唔去 ,影衰泰國!! 唉 政府又唔理

好撚驚!

最好你周圍都唔好再去
好驚你呢件垃圾影衰我地香港人
我唔太識講價
以前同朋友去泰國,我睇中d野,佢地就會幫我講價
又係一壓壓到好低價
咁講講下價佢地又會加番多d
講到佢都覺得合理
我就可以買
唔係既話我想要佢都會拉我走無得買
所以樓主呢個個案800壓到300,我都唔知係岩定錯

你講得岩, 有去過就知
樓豬講價方式有錯, 同埋唔講完先試係唔岩
詳情我哋唔喺現場就唔知
不過呢個po淨係支那仔, 乞兒仔, 無錢唔好旅行
連登
乞衣唔好去旅行 講完

非常極之認同!
800 講到300

你覺得唔值可以唔買。但唔好搞搞震無幫襯
知唔知咩叫明碼實價?其他鋪頭講到價唔等於人地呢度可以講,既然佢一早已經講明冇得講價,你仲試咁多鞋做乜鳩
樓主賤撚到
唔係有人諗住post上黎搵人撐架咩
做乜變左圍屌大會咁
老實啲講句,講價係合理
去旅行自己柒左冇拖鞋著就唔好慳嗰1百幾十
試晒碼先話800減到300
恕我直言,呢啲唔係叫講價
呢啲叫侮辱,芭堤雅做遊客生意是常識吧
何況你攞淘寶個價同遊客區比
真係唔俾人攞刀斬9你真係執番身彩
買對拖鞋著幾日反正都要扔,不如赤大腳啦,直頭免費!
影撚衰哂香港人 希望d 人打撚柒你就啱啦 成個師奶咁 好撚寒酸 去baby condom 啱你多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞