圖) 嘩,芭堤雅步行街買野,真人真事...

459 回覆
20 Like 1483 Dislike
唔岩咪走囉 講咩價
800 講到300

痴線,d鞋都唔撚值錢,街市都係10幾蚊,去泰國著幾日就掉,咁貴做咩 on99

冇人叫你自己唔帶埋去,人地明碼實價講左幾錢嚇只係話平小小俾你,你自己on9又怪人痴線,冇錢學咩人買野,你覺得唔抵咪自己執街邊啲草織對拖鞋囉
死乞衣仲要上黎開 post 話比人聽自己有幾乞衣
樓主返到黎算好彩
你唔撚去lv問下佢買得多有無得平?on9仔
即係唔係幫樓主
而係你見二手買賣果D你班連登仔都日撚日講價
點解你地覺得樓主有問題你地自己又無?
樓主同大陸人無咩分別

大陸土豪俾錢不知幾疏爽,係香港人先咁撚核突
冇誠意就唔好搞搞震
同意你個腦真係有問題
800 講到300

痴線,d鞋都唔撚值錢,街市都係10幾蚊,去泰國著幾日就掉,咁貴做咩 on99

冇人叫你自己唔帶埋去,人地明碼實價講左幾錢嚇只係話平小小俾你,你自己on9又怪人痴線,冇錢學咩人買野,你覺得唔抵咪自己執街邊啲草織對拖鞋囉

唔著鞋仲好喇又免費
如果樓主唔係假膠 嗰啲閪諗法係真心嘅都幾恐怖
轉貼
800 講到300

唔係話值唔值錢 人地係開價200一對 就係200一對

講下少少價姐.. 估唔到咁對旅客囉

你確定係少少?
打柒哂班閪客就岩

冇錯 比人打死都冇人可憐

俾生意佢做仲咁串,兇9我,on99
我唔去幫襯佢撚有飯食咩佢地

支那人心態
唔知醜既人真係最柒
咪撚影衰香港人啦垃圾
屌你老母
垃圾樓主
垃圾
返屋企唔好出黎柒啦懵撚
係你自己on9、試玩再講價係乜邏輯、
試完因為價錢問題唔買呢D係真係你既問題(正常都係價錢巖先會試)
你係香港咁做。sales都會西面啦(西字唔記得點寫)

我係旅客又係顧客梗係要服務得好好睇睇啦,依家走黎兇9我

旅你老母,客你老母,香港多得你啲仆街西客
垃圾 影撚衰哂香港人
已block
比我都打柒樓豬你啦
影撚衰香港人
人地講好左價你知價唔岩都要試 試完再壓價 你唔好去死
仆街窮撚學咩人去旅行
窮就唔好去旅行啦 樓下公園咪幾好 唔洗錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞