圖) 嘩,芭堤雅步行街買野,真人真事...

459 回覆
20 Like 1483 Dislike
樓主係咪好撚串咁講價?
係嘅話無俾人打真係可惜

講少少價都俾人兇...
垃圾國家 泰國 請都唔去
咁人地做生意,無理由成本價(或者蝕本價)賣俾你呀,40蚊都俾唔起咪係香港帶你嗰對十幾蚊嘅過去著囉
去泰國劈一半價好正路
芭提雅買野想平?傻撚左?你唔望下幾撚多鬼佬起果度玩?點可能會平
痴撚線,樓主正乞兒
開頭講200蚊果時覺得唔值 你應該已經走 去第間睇啦on9
但自己又唔撚走
抱住一個買得多就一定有得平既心態去旅行
試撚完d鞋又唔買 仲要壓價壓得咁離譜
阻鳩住人地做生意唔撚即場斬死你咪算好
on9

買得多平多d就梗架啦,做生意係咁架啦on99咁
試完就要買架啦咩on99咁
200蚊佢都係賺左啦on99咁
佢敢斬9我上撚左新聞啦on99
用下腦啦on99

冇錢就咪學人去旅行啦
比人扔拖鞋仲要走夾唔抖 番到黎就做鍵盤戰士

吹咩屌你老母
樓主好波
樓主好波
多得你呢D垃圾 香港人去到邊都俾人歧視
去泰國劈一半價好正路

咪係囉
去泰國劈一半價好正路

某d地方係,但芭提雅多數唔係
但自己又唔撚走
on9

用下腦啦on99

你老母閪你喺香港試下咁講價囉on9
去泰國劈一半價好正路

咪係囉

上面個班應該未去過旅行
你老母 你真係cheap撚過閪
一早同你講左200一對,覺得貴可以走冇人逼你買
就算講價都唔係咁講法
800夠畺同人講300
虧你開到口,唔覺得醜嫁咩吓
更仆街係
一開波一定係傾好個價先要人拎比你試
試完一大輪先話貴要走
我係店主都指住你嚟屌啦垃圾
屌你老母臭閪
去泰國劈一半價好正路

依家喺撚一半咩
但自己又唔撚走
on9

用下腦啦on99

屌你老母你返屋企含撚啦死賤種
人地講撚明200蚊對 你唔撚岩咪走囉
你去食飯人地明碼實價講撚明成個set係500蚊
你賣單果時會唔會同個經理講收100蚊算啦咁呀
一睇你件賤種講野就知係自我中心果d傻閪

你識條撚咩,講少少價最尾黎拖馬兇9我地,嚇親
你去過泰國未呀 on9
但自己又唔撚走
on9

用下腦啦on99

你老母閪你喺香港試下咁講價囉on9

咁係咪會比人斬死架
去泰國劈一半價好正路

商場舖我就唔講
檔位我點都係劈一劈佢先
去泰國劈一半價好正路

咪係囉

上面個班應該未去過旅行

係呀係呀未去過呀 你去過喇?好威威呀
去泰國劈一半價好正路

咪係囉

上面個班應該未去過旅行

係呀係呀未去過呀 你去過喇?好威威呀

但自己又唔撚走
on9

用下腦啦on99

屌你老母你返屋企含撚啦死賤種
人地講撚明200蚊對 你唔撚岩咪走囉
你去食飯人地明碼實價講撚明成個set係500蚊
你賣單果時會唔會同個經理講收100蚊算啦咁呀
一睇你件賤種講野就知係自我中心果d傻閪

你識條撚咩,講少少價最尾黎拖馬兇9我地,嚇親
你去過泰國未呀 on9

我見你咁大個人個腦仲未發育我都嚇撚親
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞