[Uaena] IU 討論區 (8) - I like it I'm twenty five

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
嘩呢個真係好癲...MCD出晒名,「人到(先至)獎到」0架噃~~

可能呢期無乜對手掛

btw, 再係咁唔上台打歌都拎一位…
娘娘真係慳返啖氣喺屋企抖下好過啦

winner人氣高唔高?

YG男團好難人氣唔高啦…
不過佢地都好橙架… 過住d放養生活
嘩呢個真係好癲...MCD出晒名,「人到(先至)獎到」0架噃~~

可能呢期無乜對手掛

唔理喇....首冠先
1st win 粗卡
唔上 唔上MCD一位咗…
果然好俾面娘娘

Palette1stWin

咦, Palette上星期五先出
今日先星期四 MCD都照計?

YG男團好難人氣唔高啦…
不過佢地都好橙架… 過住d放養生活

溫拿飯慘啲定啤啤飯慘啲?

可能呢期無乜對手掛

溫拿差唔多收工,釜山哥同EXID響大榜唔夠撼,此外應該到ZICO,但ZICO都早個幾兩個禮拜,咁今個禮拜應該都係師太食硬鳥。係唔知音中佢會唔會贏埋...

如果音中都贏,音銀同人歌應該都無走雞;下個禮拜就得音銀同人歌兩個榜照開,咁呢次CB應該就係六個一位。再之後個禮拜會唔會有冧莊就敢講...
vlive 睡衣

溫拿飯慘啲定啤啤飯慘啲?

一樣咁慘... 無好日子過...
睡衣派對
做planking...

各位巴絲有無玩呢味嘢?
vlive d 即時翻譯係電腦自動定有人人手打
第一次睇
第一次睇

應該人手, 但啲字幕會有delay
第一次睇

應該人手, 但啲字幕會有delay

大概係好似我哋之前12月睇concert咁...
隻碟香港有貨未?
隻碟香港有貨未?

喺我屋企...

各位巴絲有無玩呢味嘢?

笑死
我晚晚做

by the way 一位祝賀

各位巴絲有無玩呢味嘢?

笑死
我晚晚做

by the way 一位祝賀

巴打應該好fit...
我主要跑步,呢啲好少做。間中諗起先一次半次~
隻碟香港有貨未?

喺我屋企...

聽日出去睇下先
我仍然最喜歡isoi,雖然是代言,但是很喜歡,基本化妝的時候都是用isoi。

好搞笑

U巴我想轉星期六攞
應該再填過定打email比個人資料你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞