[Uaena] IU 討論區 (8) - I like it I'm twenty five

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
有更新

娘娘表示無嘢係重要得過出去食飯...

即係每個禮拜登打士街公園3點至4點都會有U巴既蹤影

咁啱恩地同娘娘出碟去足一個月...
喂呀唔好爆個價出來啦,又會被人單打架

..Sorry

其實都無乜所謂啦...
有本事既就同我同價...
話說乜娘娘個英文名係叫 Lily 咩
喂呀唔好爆個價出來啦,又會被人單打架

..Sorry

其實都無乜所謂啦...
有本事既就同我同價...

你想下次搬多幾箱出去交收?

咩料

咩料

認真哩?

咩料

認真哩?

英文老師條片話 thanks a lot Lily 喎...

未驚過...
最誇嗰次我 call 埋 99van 搬三大箱嘢出去囉...

未驚過...
最誇嗰次我 call 埋 99van 搬三大箱嘢出去囉...

團購大亨

咩料

認真哩?

英文老師條片話 thanks a lot Lily 喎...

以前twitter user name咪係lily

咩料

認真哩?

咩料

認真哩?

lily Lee

野生娘娘表示要撘下巴士

呢位小朋友今晚想點呀…

原來之前嗰張就係一齊去咗買 pizza...

未驚過...

團購大亨

三箱個次唔係fans meeting2015個次咩

16年年尾…
A團 special 碟…
A團月曆…
娘娘月曆…
再加少量某女團月曆…
唔call車唔得

原來之前嗰張就係一齊去咗買 pizza...

望到個呀叔我諗起額頭同隔離post班痴線佬

咩料

認真哩?

lily Lee

識玩

16年年尾…
A團月曆…
娘娘月曆…
再加少量某女團月曆…
唔call車唔得

齋聽都覺得攰

16年年尾…
A團月曆…
娘娘月曆…
再加少量某女團月曆…
唔call車唔得

齋聽都覺得攰

所以U巴真係勞心勞力
團購大亨之名真係不為過

輕鬆 7 冠王

輕鬆 7 冠王

今集幾高分咁……
今集幾高分咁……

娘娘飯懶得投票拎唔到滿分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞