[Uaena] IU 討論區 (8) - I like it I'm twenty five

1001 回覆
25 Like 6 Dislike

呢段新聞7 咗...
竟然話娘娘首歌英文名字幕出錯...
其實 dlwlrma 先係首歌英文名囉...
無聊貢過去拉泵個post睇下…果個疑似娘娘黑粉係度話做低左娘娘好勁

預咗呢條廢柴實出黎抽水架啦... 由得佢啦...
無聊貢過去拉泵個post睇下…果個疑似娘娘黑粉係度話做低左娘娘好勁

今次個女團大獲la

呢段新聞7 咗...
竟然話娘娘首歌英文名字幕出錯...
其實 dlwlrma 先係首歌英文名囉...

依家啲網上新聞好廢
又唔搵清楚先出
又要clickbait
為咗chok點擊率會去到幾盡
例如wsj依家都名譽掃地

今日好多相睇....

今次個女團大獲la

其他團唔講咁多啦...
拎唔到一位係可惜...
但係初一位對其他新團黎講係好有意義既...

我只會話KBS 真係好垃圾

今次個女團大獲la

其他團唔講咁多啦...
拎唔到一位係可惜...

亦咁講,佢哋幕後計條數/掌握時機,十金;商業上嚟講唯有講個服字。唉。

另:Suran隻歌啲音源表現,似乎係今日重驚人嘅嘢…

今次個女團大獲la

其他團唔講咁多啦...
拎唔到一位係可惜...

亦咁講,佢哋幕後計條數/掌握時機,十金;商業上嚟講唯有講個服字。唉。

另:Suran隻歌啲音源表現,似乎係今日重驚人嘅嘢…

首歌係幾正
Melon已經過左娘娘

首歌係幾正
Melon已經過左娘娘

娘娘既強項係耐力...
有新歌出實會落一落黎架啦...
但係過多幾日又會反 cap 返...

難得有水抽佢緊係唔執輸
都幾肯定呢條友就係高登果條黎 之前抽cb佢又係走入人地post扮fans話超越iu

都幾「佩服」佢咁有恆心長年係度搞小動作 get a life 啦好心

娘娘幾時練到咁 fit 架... 有腹肌既...

Planking...

早兩年有段時間都不時做,後來又無咗件事。以我年紀都其實應該要做得勤過師太先keep到...

未見過佢咁著

首歌係幾正
Melon已經過左娘娘

娘娘既強項係耐力...
有新歌出實會落一落黎架啦...
但係過多幾日又會反 cap 返...

同意
Suran都係食Suga個名
星期一娘娘應該反攻一位成功
Loop左幾次今日個stage
娘娘真係一件白色T恤一條牛已經可以上台
唔需要其他打扮, 簡簡單單咁就搞掂
試問有邊個做到咁樣
Loop左幾次今日個stage
娘娘真係一件白色T恤一條牛已經可以上台
唔需要其他打扮, 簡簡單單咁就搞掂
試問有邊個做到咁樣

dear name個video先正

音銀如果繼續係咁唔改制既話
幾努力幾有實力既人都冇用
因為銷量造就一切
Teen top一冇左銷量加持由上星期一位跌到落32

因為銷量造就一切

Teentop唔係最極端
FT Island試過由1位跌到49位

回正題,今日娘娘好靚,Palette個live真係好正

因為銷量造就一切

其實最鬼都係所謂既放送分...

放送分數:20%
將KBS TV的MV、歌曲播放次數換算為分數。

紙筆痕上返 MB 個網睇...
平均都係講緊一千以下...
某D 大團都可以拎到千五至千九左右...
上星期過三千已經係今年最高既放送分...
講真你話計MV 同歌曲播放次數... 要篤幾多都得啦...

因為銷量造就一切

其實最鬼都係所謂既放送分...

放送分數:20%
將KBS TV的MV、歌曲播放次數換算為分數。

紙筆痕上返 MB 個網睇...
平均都係講緊一千以下...
某D 大團都可以拎到千五至千九左右...
上星期過三千已經係今年最高既放送分...
講真你話計MV 同歌曲播放次數... 要篤幾多都得啦...

簡單講,即係有兩個位可以做世界:銷量可以出回購大絕,放送就可以檯底拆掂摸鼻哥,電視+電台 arbitrary 係咁播,24小時炸你。咁玩法,老虎都死...即如商台,長年個「專業推介」畀人剷到口臭,都係咁之嘛。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞