[Uaena] IU 討論區 (8) - I like it I'm twenty five

1001 回覆
25 Like 6 Dislike

想睇jam jam既mv, 應該會好正

Jam Jam 係無MV 啦

認真,Jam Jam絕對夠資格做主打...有趣兼過癮,其實幾搶下~

又:啱啱留意到下禮拜差唔多所有音樂節目都停播 (選總統)...正正係師太要發力之時,蝕咗章噃 (只得音銀同人歌停播但繼續有榜)...

IU好似首周上stage咋嘛?
之後確定露面應該係寫生簿

聽晚有 vlive, 星期五音銀,星期六播寫生簿,星期日人歌

唔知 MCD 同音中今個禮拜係未停播啦… 竟然無呢兩個 schedule

聽晚有 vlive, 星期五音銀,星期六播寫生簿,星期日人歌

唔知 MCD 同音中今個禮拜係未停播啦… 竟然無呢兩個 schedule

咁講可能即係只上音銀同人歌就算...呢個程度已經係「積極參與打歌」....
又,MCD同Music Core今個禮拜都重有。但似乎師太都係唔上去...

啱啱又上埋YouTube睇,Palette MV view數過10M鳥。

咁講可能即係只上音銀同人歌就算...呢個程度已經係「積極參與打歌」....

唔打歌係正常...
肯上兩個音樂節目已經係積極...

又一個人生贏家啦...

「唔制呀我要Jam Jam MV~~~~~~」x 10000000

啱晒班癡線佬FF 啦...

唔打歌係正常...

竟然唔上周偶

唔打歌係正常...

竟然唔上周偶

要跳舞喎,要玩遊戲喎
咩話? 有五花肉食? 都係不了

唔打歌係正常...

竟然唔上周偶

佢之前都只係上過一次,好似重係應承咗亨敦同DefConn兩三年先找數...

唔打歌係正常...

竟然唔上周偶

要跳舞喎,要玩遊戲喎

咪就係...上去盞畀亨敦響Random Dance整鬼佢。上次出《24小時也不夠》,宜家上去實出《Knock Knock》嗰啲玩佢,肯肯定~

要跳舞喎,要玩遊戲喎

娘娘表示拍完一個廣告要食幾多都得啦
使乜要咁辛苦玩遊戲先有得食...
星期六拎
星期六拎

Same
依家我狂loop個special clip 娘娘真係唱得超有感情

依家我狂loop個special clip 娘娘真係唱得超有感情

記住今晚睇 vlive 啦
娘娘個 vlive 開咗咁耐除咗第一次之外都無再做過 live ....

記住今晚睇 vlive 啦
娘娘個 vlive 開咗咁耐除咗第一次之外都無再做過 live ....

幾點開始

幾點開始

今晚十點,仲要係訓住黎直播
唔上 唔上MCD一位咗…
果然好俾面娘娘

Palette1stWin
唔上 唔上MCD一位咗…
果然好俾面娘娘

Palette1stWin

嘩呢個真係好癲...MCD出晒名,「人到(先至)獎到」0架噃~~
嘩呢個真係好癲...MCD出晒名,「人到(先至)獎到」0架噃~~

可能呢期無乜對手掛

btw, 再係咁唔上台打歌都拎一位…
娘娘真係慳返啖氣喺屋企抖下好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞