[Uaena] IU 討論區 (8) - I like it I'm twenty five

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
響出面見到音銀今日一位候補,竟然係同Laboum對撼...

衰D 都要講句... 係未又做咗炮灰...

但(團)銷量中心啲嘢...真係唔敢講。而且師太嗰隻唔係Palette,係先行2號...

但(團)銷量中心啲嘢...真係唔敢講。而且師太嗰隻唔係Palette,係先行2號...

主打應該要下星期先計
不過對娘娘都有信心既...
U巴,想問下星期六有冇得交收?

主打應該要下星期先計
不過對娘娘都有信心既...

見有人報數,疑似個團間社出大絕,自行回購啲碟...條數去到成二萬幾隻。

望就望師太贏啦...如果係下禮拜,節目停播,贏都好似差少少嘢咁。
U巴,想問下星期六有冇得交收?

下個星期六應該仲有

見有人報數,疑似個團間社出大絕,自行回購啲碟...條數去到成二萬幾隻。

望就望師太贏啦...如果係下禮拜,節目停播,贏都好似差少少嘢咁。

今次真係睇下係娘娘音源屌打人定係俾人地個銷量反cap 啦...

今次真係睇下係娘娘音源屌打人定係俾人地個銷量反cap 啦...

大家睇直播精神支持下娘娘啦

D團刷點擊係D碟度造數真係好無品
請問仲有冇得跟巴打買
請問仲有冇得跟巴打買

無啦,完咗好耐...

銷量銀行可以谷大個銷量黎反cap 人嘛...

講真,鬥view鬥click都算公道,基本上家家都係咁玩 (fan base夠大吹唔脹);但疑似公司回購就...
請問仲有冇得跟巴打買

無啦,完咗好耐...

ok thanks,行下cd鋪先

上禮拜見贏咗嗰team個數都有啲奇怪...
請問仲有冇得跟巴打買

無啦,完咗好耐...

ok thanks,行下cd鋪先

巴打係咪想跟U巴要隻?
我係買多隻預收藏
睇你想唔想要
竟然唱 dlwlrma...

可能之後都無咩機會唱呢隻,有得睇/聽就好~~

上禮拜見贏咗嗰team個數都有啲奇怪...

第一首應該係LIVE,
個短髮dancer
第二首一樣見到IU郁郁下跳舞我見到都覺得尷尬
第一首應該係LIVE,
個短髮dancer

第二首先係live

我見講一位果陣都係著果件衫
真係對家贏...
真係對家贏...

放送分有冇差咁遠呀…
今轉入左幾多貨? 要貼出來講計銷量既?

因為某啲所謂大站係度單單打打,話我地冇小票唔計銷量喎,但我地真係冇小票架,因為批發商只會出返張銷售証明書比你,姐係收據,做咁耐團購唔係唔知直接同批發拎唔會有小票架???
Anyway佢鐘意gmarket買當批發都冇話可說

下次想單打人就做下功課先啦...
連登癡線佬癲起上黎唔係人咁品架...

好心某站既人啦,用娘娘既名義巧取豪奪搵銀,呢度呃啲果度呃下,仲好意思喺度單單打打。😡
第一首應該係LIVE,
個短髮dancer

第二首先係live

我見講一位果陣都係著果件衫

我都唔知啊,都係見到一樣衫
但第一首個舞台會唔會齋左D

可能之後都無咩機會唱呢隻,有得睇/聽就好~~

幾鐘意呢首
好輕快
真係對家贏...

放送分有冇差咁遠呀…

造馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞