[Uaena] IU 討論區 (8) - I like it I'm twenty five

1001 回覆
25 Like 6 Dislike

以佢地位,怕且收半價都至少係1000萬won一隻~~

延世一向都知係名校但我個年齡層對呢間學校嘅印象唔係精英feel或有錢,而係示威抗爭戰力驚人~

延世大今晚呢場show 其他嘉賓都好有睇頭啦...
根本就係一個拼盤con 黎...

又黑粉又Zion T又盛...歌星/團體貴精不貴多,講真,咁樣一家唱四五隻,砌埋抵睇過年尾大騷~

咩表情黎...

咦呢個樣...有少少似塊面瘦啲嘅村姑銀仔。

呢場好強陣容,怕且歌酬應該都唔少…

傳聞娘娘接大學公演係會半價...
不過有冇半價延世大都俾得起啦...

以佢地位,怕且收半價都至少係1000萬won一隻~~

延世一向都知係名校但我個年齡層對呢間學校嘅印象唔係精英feel或有錢,而係示威抗爭戰力驚人~

個氣氛真係同開個人音樂會差唔多 唱friday 果陣直頭呼風喚雨
娘娘既人氣真係唔講得笑

啲飯聲好勁...好似去咗晏菲路聽利記飯唱YNWA咁。

咩表情黎...

德善頭知恩世一

真係唔知點解呢個髮型會咁hit...

咩表情黎...

德善頭知恩世一

x2~~

真係唔知點解呢個髮型會咁hit...

佢整呢個頭...是咪諗住響民宿做嘢方便啲咋?

佢整呢個頭...是咪諗住響民宿做嘢方便啲咋?

使乜做呀... 行行企企拍兩個鏡頭就收工啦...
洗廁所? 不了啦...

使乜做呀... 行行企企拍兩個鏡頭就收工啦...
洗廁所? 不了啦...

似係會上菜時偷食多呀
靚到痴線
http://youtu.be/1vWrduGCCqY
而家個髮型就係我心目中既滿分造型
不過睇落娘娘又瘦左

剪咗頭髮完全係逆生長…
小學生運動褲
痴線 點解可以咁可愛
呢幾張相個樣,令我諗起小丸子真人版嗰類嘢。

點解成25歲人仔都仲有d小學feel

巴打用咩播.TS file, power media player 播出黎好多雜訊

娘娘琴日大學公演唱夜信果陣, 仙氣強到嚇親人
但佢自己唔知

娘娘琴日大學公演唱夜信果陣, 仙氣強到嚇親人
但佢自己唔知

補link 仙氣
https://youtu.be/52NTRMVrvrM
巴打用咩播.TS file, power media player 播出黎好多雜訊

我用 potplayer 睇

我用 potplayer 睇

x2

齊陰做番童顏
上面堆圖成個小朋友咁
同人講得12歲都有人信

小學生係咁自拍....

小學生係咁自拍....

套衫咩料雖然着落真係後生十年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞