[Uaena] IU 討論區 (8) - I like it I'm twenty five

1001 回覆
25 Like 6 Dislike

今個禮拜呢集唱埋 full stop, dear name, friday

搵唔番上一集高清
可唔可以post多次
http://tv.naver.com/v/1688707?openType=nmp

想當年英雄豪傑入面個妹妹仔仲訪問緊 PSY…
到咗而家 PSY 拎個蛋糕出黎同娘娘慶祝生日…

十年人事幾番新...諗起以前,曾志偉對周星馳嘅稱呼轉變。

搵唔番上一集高清
可唔可以post多次

個 post 又唔係去得快...
追下個 post 先啦...

生日嗰個果然係大晒

生日嗰個果然係大晒

出埋呢個節目,怕且又有一排響電視見唔到師太鳥...見佢上Weekly Entertainment,已經講到今年等收工咁。

生日嗰個果然係大晒

出埋呢個節目,怕且又有一排響電視見唔到師太鳥...見佢上Weekly Entertainment,已經講到今年等收工咁。

出左一隻碟 已經賺到笑 佢仲同你做咩
出左一隻碟 已經賺到笑 佢仲同你做咩

出碟係為興趣架咋
娘娘表示拍一個廣告已經夠食成年啦!
今日又一位
今日又一位

都GB咗啦,連show champ 都唔放過

Palette 9th wins
今日又一位

psy都贏到
今日又一位

psy都贏到

汁都撈埋,重贏埋Psy叔,呢下好得人驚。今次CB,夾夾埋埋,好似六個榜嘅一位都已經儲齊(雖然唔係同一隻歌)...
原本以為噚日隻梨開咗齋,今日會響Show Champ斬多二兩...
今日又一位

psy都贏到

汁都撈埋,重贏埋Psy叔,呢下好得人驚。今次CB,夾夾埋埋,好似六個榜嘅一位都已經儲齊(雖然唔係同一隻歌)...
原本以為噚日隻梨開咗齋,今日會響Show Champ斬多二兩...

咦記錯...原來無The Show份。自膠一粒~
今日又一位

psy都贏到

玩埋呢轉娘娘又潛一排啦
今日又一位

psy都贏到

玩埋呢轉娘娘又潛一排啦

做多幾個代言真係深潛
今日又一位

psy都贏到

玩埋呢轉娘娘又潛一排啦

做多幾個代言真係深潛

話唔埋年尾有一場半場演唱會...啩...
http://www.allkpop.com/article/2017/05/iu-will-be-on-the-500th-episode-special-of-happy-together

啱啱先留意到,下星期四重有一次膜拜機會(隔住電視)...
http://www.allkpop.com/article/2017/05/iu-will-be-on-the-500th-episode-special-of-happy-together

可能出唔夠十分鐘就收工架啦

可能出唔夠十分鐘就收工架啦

都叫好過無...起碼好過去到要 re-run 漂男~
係咪未出高清

未見有,今晚再搵下先
係咪未出高清

未見有,今晚再搵下先

女神唱DEAR NAME既LIVE好似有D壓力..首歌都幾難唱
可能佢太瘦...食返肥D做肥U咪好囉
女神唱DEAR NAME既LIVE好似有D壓力..首歌都幾難唱

娘娘已經好努力唱架啦…
下次再唱實會有進步
係咪未出高清

未見有,今晚再搵下先

宜家真係太瘦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞