[Uaena] IU 討論區 (8) - I like it I'm twenty five

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
https://www.youtube.com/watch?time_continue=103&v=oL9k7jItiBg

EXID正花翻唱娘娘既《Through the Night》
https://www.youtube.com/watch?time_continue=103&v=oL9k7jItiBg

EXID正花翻唱娘娘既《Through the Night》

竟然佢走去唱...

竟然佢走去唱...

其實我覺得正花唔錯...
嗱,我話唔錯咋,唔係飯... 唔好屈我芯...

竟然佢走去唱...

多一團少一團都無咩分別~~

講真,如果團嚟講,我sorta最鍾意佢哋:夠鬼馬,最搞笑~
不過正花一向唱歌麻麻,呢嘢會多少唱到下,覺得有啲意外咁解。
係未得閒過頭無嘢做…
竟然無啦啦又走去做固定真人show…
係未得閒過頭無嘢做…

IU 固定出演 JTBC 新綜藝~孝利家的民宿(真人實境)
此節目為歌手李孝利和丈夫在濟州島開設的民宿為背景,每集會邀請不同的嘉賓入住,同時也開放讓一般民眾入住,記錄入住時段中的生活點滴。
IU 將做為固定成員與李孝利夫婦一同經營民宿,在今日已正式錄影,節目預計6月播出

唔通娘娘做民宿打雜

唔通娘娘做民宿打雜

有冇得 book 定房... 想去住返晚...
係未得閒過頭無嘢做…

此節目為歌手李孝利和丈夫在濟州島開設的民宿為背景,每集會邀請不同的嘉賓入住,同時也開放讓一般民眾入住,記錄入住時段中的生活點滴。
IU 將做為固定成員與李孝利夫婦一同經營民宿,在今日已正式錄影,節目預計6月播出

唔通娘娘做民宿打雜

真。李純信
係未得閒過頭無嘢做…

唔通娘娘做民宿打雜

真。李純信

好似producer 入面洗廁所

唔通娘娘做民宿打雜

U巴可以搞團喎,受貴過蔡瀾都應該會唔少巴絲幫襯~~

真係估佢唔到會玩綜藝,而且係JTBC...

唔通娘娘做民宿打雜

U巴可以搞團喎,貴過蔡瀾都應該會唔少巴絲幫襯~~

真係估佢唔到會玩綜藝,而且係JTBC...

竟然佢走去唱...

多一團少一團都無咩分別~~

講真,如果團嚟講,我sorta最鍾意佢哋:夠鬼馬,最搞笑~
不過正花一向唱歌麻麻,呢嘢會多少唱到下,覺得有啲意外咁解。

今次cb進步唔少
其實點解佢叫師太?
其實點解佢叫師太?

娘娘另一個名係音源滅絕師太嘛...
哇係咪發緊夢 竟然有綜藝睇

想喊

唔好諗咁多...
可能每集出得幾分鐘做下打雜架咋...

銷量銀行偷雞一位咗?!

palette 10 win

銷量銀行偷雞一位咗?!

水晶續航力唔夠娘娘勁
Palette 10th win congratulations

銷量銀行偷雞一位咗?!

咁都儲夠10冠,連埋先行就啱啱一打...

話時話,水晶一個禮拜就跌得咁快,有多少意料之外。

唔好諗咁多...
可能每集出得幾分鐘做下打雜架咋...

可能好似睇《尹食堂》入面,工讀生老伯咁...

其實係未 PSY 俾 KBS 禁咗所以無佢份拎一位?

肯肯定;佢唔畀人禁,按理應該係佢。成隻MV禁咗,放送分食咗蛋就差唔多咩都唔使玩...

話實原本預期佢畀人bam嘅話,唔係Unnies贏就係隻梨偷到雞...尤其前者,現檔主場綜藝...點知咁都無。

肯肯定;佢唔畀人禁,按理應該係佢。成隻MV禁咗,放送分食咗蛋就差唔多咩都唔使玩...

話實原本預期佢畀人bam嘅話,唔係Unnies贏就係隻梨偷到雞...尤其前者,現檔主場綜藝...點知咁都無。

Psy有冇一位過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞