[Uaena] IU 討論區 (8) - I like it I'm twenty five

1001 回覆
25 Like 6 Dislike

痴線 隻日碟係咪single
日本single得三四隻歌但定價好高
性價比我覺得好低

粉紅某隻日 single 黎啦...
A版6隻, C版6隻, B版一隻, 普通版一隻...
幾時都話棄日保平安...

日碟係咪定價貴好多

日碟通常都係初回A 版先係貴D 啦...
兩舊實走唔甩...但係好多時都有嘢送...
B版同C版都同平時買開既碟差唔多價錢

之前幫朋友入粉紅團某一套日碟全餐十四隻碟...
埋單三千幾...

日碟係搶錢
兩首歌+兩首instrumental收你兩舊水
對比kpop碟百零蚊包裝靚又多野送

咪就係

性價比我覺得好低

痴線 你朋友係大神黎

性價比我覺得好低

如果娘娘有出 照衝嫁

性價比我覺得好低

如果娘娘有出 照衝嫁

衝晒咁多隻真漢子

痴線 你朋友係大神黎

唔只神... 佢係一個傳說黎....

如果娘娘有出 照衝嫁

娘娘都半放棄日本市場... 所以唔使狗衝...
淨係儲齊一手四寶都夠上車

萬一大吉利是有咩事起上黎娘娘四寶可以救全家架...

居家旅遊必備保險

居家旅遊必備保險

娘娘25歲生日粗卡
娘娘Happy Birthday
娘娘係我第一個記得生日既idol
娘娘生日粗卡
娘娘生日粗卡
I like it you're 25
生日粗卡娘娘!
iu happy birthday
雖然娘娘睇唔到,都要講聲生日快樂
娘娘生日快樂
娘娘生日快樂

娘娘25歲生日粗卡

日曆正正係五月嗰頁...個人認為係今年日曆so far之靚嗰張。Sharp (衣著色彩)得嚟好refreshing~
娘娘半五十生日粗卡

娘娘25歲生日粗卡

日曆正正係五月嗰頁...個人認為係今年日曆so far之靚嗰張。Sharp (衣著色彩)得嚟好refreshing~

我都好鍾意呢張
之前一直好期待5月既來臨可以擺呢張出來

我都好鍾意呢張
之前一直好期待5月既來臨可以擺呢張出來

我而家公司枱頭都係用緊娘娘呢一頁
IU生日粗卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞