[Uaena] IU 討論區 (8) - I like it I'm twenty five

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
老實講真係唔會輸…
學U巴話齋,呢兩日啲候補先正常架嘛

人歌銷量分俾盡 500…
SNS 計youtube views 數再加埋音源分都佔咗9000分…
Palette 音源唔使講… youtube views 又見得下人…
諗唔到有輸既理由

制度下顯出音銀既缺陷有幾大

四個分,兩個位可以做世界,重係正印官府台喎...

又,今日都應該好正喇啩...

[/quote]

讓你500 銷量分...
一位粗卡

讓你500 銷量分...
一位粗卡 [/quote]

自己打自己分薄一半都照贏...

無銷量無事前投票... 今次係贏youtube views 數
睇返個音源分首主打應該只係計咗三日...

無銷量無事前投票... 今次係贏youtube views 數

兩首歌加埋成萬一分
不過講到底娘娘今次打歌出既時間無論邊一個音樂節目都好蝕章

重點…

兩首歌加埋成萬一分

娘娘表示讓你地咁多都一位

重點…

短髮dancer

改咗步步驚心麗嘅OST A Lot Like Love
大家有興趣聽下

https://lihkg.com/thread/222953/page/1
改咗步步驚心麗嘅OST A Lot Like Love
大家有興趣聽下

https://lihkg.com/thread/222953/page/1

正皮
冇野做,已到公園等U 巴

兩首歌加埋成萬一分

娘娘表示讓你地咁多都一位

娘娘可能冇諗過一唔一位 總之就係想星期五出
冇野做,已到公園等U 巴

飲緊茶,等下先啦
我都係,係荃灣12點飲,啲時間差到,唯有早啲揾個位瞓下,融入下啲賓賓
我都係,係荃灣12點飲,啲時間差到,唯有早啲揾個位瞓下,融入下啲賓賓

話說噚日交收有位姐姐走黎問呢個係未IU… 佢話好鍾意娘娘…
我見佢 up 得出娘娘個名…
跟住我就送咗張自家印 poster 俾佢

細佬啲收藏

話說噚日交收有位姐姐走黎問呢個係未IU… 佢話好鍾意娘娘…
我見佢 up 得出娘娘個名…
跟住我就送咗張自家印 poster 俾佢

人間有愛
想要韓飯啲卡仔多啲

細佬啲收藏

好想要黑膠

細佬啲收藏

好想要黑膠

唔知網店會唔會有
我都淨係跟U巴買
同去信和同埋cd warehouse尋寶
u巴 我趕緊過黎架喇 岩岩收工

細佬啲收藏

好想要黑膠

唔知網店會唔會有
我都淨係跟U巴買
同去信和同埋cd warehouse尋寶

黑膠 金磚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞