進擊的巨人 131 英文

649 回覆
43 Like 4 Dislike
三年黎牙明唔知講過幾多心底話

講到呀妮都心動了
其實巨型巨人d腳好似紮腳咁,係咪專登
有咩理由救軍師唔救主公
阿妮人設崩壞。。。好地地高傲女神比阿明撩幾句就面紅

Btw 開始寫衰艾倫了 咁既方向分分鐘一齊入座標阻止艾倫做end
因為團長拒絕復活佢和阿明嘅夢想長遠過團長,加上兵長諗番kenny講人要沉迷一D野先可以生活落下,而團長嘅地下室夢想好快實現。
之前流出最後一集分鏡抱住BB講你自由了果幕
BB=艾撚
可能聯想到佢地俾人困住係城牆咁多年,好似以前啲女人俾人紮腳咁
邊度寫衰,最正常最現實係艾連
火影?
阿明讚過阿妮好人
應該指檢查裝置個段(漫21話)
阿明讚佢好人
之後阿明有補充,知道阿妮唔想佢地入調查兵團先讚

阿妮牆外調查時唔忍心殺阿明
係既
但之後識破左,阿妮踩地下通道捉艾倫,隨時都踩死阿爾敏
雖然可以駁 任務>愛情,捉艾倫優先

PS:
如果明妮之後感情線無增加
又唔係受超巨影響
明妮線我覺得寫得麻麻
單係傾計多年阿妮就愛上阿明!?
寫返佢人性一面就叫寫衰
不嬲艾倫都唔係一個為殺而殺嘅大魔王
套嘢已經多次強調佢係無得揀先會作出滅世呢個選擇
艾倫可能係為左自己
但個kill or be killed既形勢都好難改變
所以我都唔明D人做咩話作者寫衰艾倫,同埋佢承繼咁多被馬萊迫害嘅回憶都對馬萊人冇咩咁大憎恨
104期明明對團長見死不救而且比人知道哂,仲夠膽出席團長個喪禮真係笑撚死,成班人都唔識避忌
始祖未必可以控制到所有艾族人啦

尤彌爾已經擺脫咗奴性
阿明把口係勁
阿妮咁缺父愛同今集話有人搵佢傾計係期待既事
可能真係咁就溝到

但阿妮之前不嬲一個人多年
會抵受唔到寂寞!?太爆啦,感覺上少左鋪墊
咁當初都講明兵長係出於私心先唔救團長嘅
Floch以第三者嘅角度出嚟講嘅嘢都係正論嚟
但我本身期望阿明係會爭氣做返啲嘢證明自己
點知(so far)反而退步咗,連諗計呢個特長都無埋
政治正確 應該唔會比結局艾倫贏 真係滅到世
咁以前有老豆家鄕做寄托
依家乜都mola mola
我既意思又未去到話寫衰既
但係今集明顯寫到艾倫偏激
同埋地鳴真係傷到無辜
無人會理解到艾倫

利申返先 我撐艾倫既
咁偏激個位喺邊 同佢本身用得地嗚都唔會溫和到邊啦
魯魯修end
一開波個兩個中東細路既對話 好似 反映緊艾倫咁
又係做醜人求世

仲有隻雀老是常出現
阿明疑似入左道 (之前巨石封洞,又係阿明入左艾撚「夢境」

呢一話感覺上好重要
一開波個兩個中東細路既對話 好似 反映緊艾倫咁
又係做醜人求世
依個位睇嗰陣冇諗到
想睇艾倫比馬萊加25狗搞到地鳴失敗
跟住比人屠島
睇下啲人咩心態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞