進擊的巨人 131 英文

649 回覆
43 Like 4 Dislike
阿爾敏又溝女
都唔知係貝爾托特鍾意定係佢鍾意
覺得係超巨影響

平身阿爾敏同妮有乜感情交流?
S1 啊妮已經覺得啊明係特別嘅人

邊度有講特別既人?
我記得話阿明係好人
就快完?
上兩個月創哥話淨返5%
睇黎結局都係無限輪迴
其實牆外世界係指路標之後嘅未知世界?
巨人牆出面已經由未知變已知
光頭仔最後有機會救Reiner一命
係古城遺跡reiner救過光頭仔
果時光頭仔話過欠你救命之恩咁既野
唔明 點解咁講
艾倫要減世先救到自己愛同珍惜嘅人,小偷只有偷野先可以令自己屋企人生活落去,大家都係被迫做D有違道德嘅事。
可能阿明好似真治係醫院對住明日香打J一樣
隔住水晶射左好多次
阿妮面紅係諗返阿明條牙簽

證據:阿妮爆晶出返黎時成地係濕曬

呢兩幕好似好特登咁畫
加埋前幾頁,尤彌爾已經出咗黎,路入面已經冇人幫手砌肉身
阿爾敏點樣恢復身體?艾倫砌?吉克就應該冇誘因既
有無人覺得光頭仔由頭到尾都係鳩fingfing咁
無乜作為
到而加都唔係好理解 係地鳴發動後
即刻諗到拎falco俾佢老母食

Sasha死咗之後就話要斬鳩eren
我覺得相比起其他104期 得佢一個唔係好理其他人淨係諗自己嘅嘢
光頭仔最後有機會救Reiner一命
係古城遺跡reiner救過光頭仔
果時光頭仔話過欠你救命之恩咁既野

個報恩 漫129話
萊納同阿妮睇唔到野同郁唔到,就快被射殺個陣
光頭已經救左萊納同阿妮一次
(btw阿妮之前補給站都救左光頭,漫第9話)

當然可能之後光頭再救都未定
個句要愛埋牆入面既人 其實係咪指全世界
超大巨=牆
而家係入面既即係全世界
其實咁大規模屠殺無乜可能一個不留全部殺哂,點都會有極少量漏網之魚,例如喺啲人煙稀少嘅區域

不過已經足夠毀滅島外人類文明,牆外死剩嗰啲已經唔會再威脅到島民
暫時己知
只有始祖造巨人
(救吉克個隻巨人可能都得
始祖今集出現係模糊狀態,好大機會唔係真身

所以最大機會係始祖仲砌緊巨人
等之後解話,可能又有新設定
個陣防空洞應該未普及
始終空軍發展啱啱先開始
防空洞呢啲應對手段應該未成熟
咪就係
而且係馬萊犯賤要開戰滅島先
只係引導艾連個爸去生艾連
冇辦法,係馬萊立場點都要滅島,島嘅立場點都要反抗
動畫黨表示,就黎忍唔住開漫畫黎睇
有無消息講season 4幾時播
十月到,如果冇因為疫情而延遲嘅話,同埋好大機會有part 1 part 2
好似講咗21年啦喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞