空之軌跡

476 回覆
7 Like 1 Dislike
玩埋零/碧,唔會令你失望

老豆屈機到,點打呀
老豆只係戰力單位嚟
零碧就應該完,開新故仔好過,閃1開始變撚左機器人大戰都唔知做乜鳩。
個故仔為左拖長個系列完全變左9唔撚搭8,無啦啦是旦搵個舊人又話幾柱幾號聖騎咁都on99, 邊有故仔有咁柒多組織架,又獵兵又乜乜柒柒咁,我都唔想再講,完全發展到9唔撚搭8
最撚搞笑係咁多個系列都唔會死人,平民都冇死過,全系列淨係死左1個人
P4G / P5R
先唔講故仔點解唔可以有咁多組織
你最後果句係劇透?
老豆唔係最難啦

你可以用無敵防佢大技,4 條友企開啲用魔法打。零軌風劍有招閃黎閃去會消除無敵盾接大技全場秒先麻煩
關你撚事咩柒頭,留言都要睇你個無名氏頭呀
閃1-4個故事真係幼稚到一路玩一路有尷尬癌,打曬冷震
都要未計由空軌開始果堆 搵貓、送貨劇情係度浪費時間
又要講到帝國人受至寶咀咒先咁嗜血,
但D人物既對白好似認真地講on9野咁,因為到最後都一定BBQ解決
話就話軍校但溝女多過練兵
D「同學」冇一個有自己性格,全部係黎恩既性器同奴隸
成隻game D對白同表現手法完全唔連戲
完全冇戰爭既緊張感,
依家活係香港反而就真係感受到就嚟世界末日

仲要強調黎恩同克洛之間 完全唔made sense既gay友誼
有d角色點都死唔去,一定要留返條命BBQ
整埋d on9絆劇情俾你溝曬D女但最後一定係跟返官配,痴撚線
要幾唔在意劇情、剩係J二次元女既青頭毒撚會覺得閃軌係好玩
做乜咁燥呀 未飲奶呀
空軌個劇情真係好好 sc最好玩
上面條撚屌咁激動做乜柒
樓豬而家係咪諗住買 psv 版
佢好似今日去買3rd
樓主如果唔想搵2手 又唔介意畀運費可以試吓上台灣網買fcsc
空FC進入終章果段過場劇情到而家都仲好深刻
可能係前面一路個鋪排都算幾輕鬆
跟住突然黎料
個人感覺仲震撼過空SC果段

反而玩到閃軌有咩突發野發生
都係心諗 唔洗問實係結社搞事
可能因為哩個系列心諗都係target老粉所以個劇本鳩整算數
伊蘇果邊要吸新客就投放哂啲心機度劇本
F社GAME大量死人既場面基本上只會出現喺文字描述,
唔會實際上整出黎喺遊戲畫面度,
主角基本上都係大愛主義者更加唔會落殺手,
純粹大奸大惡既角色都係極少數,
總之暴力少少或殘虐既場面今時今日既F社絕對唔會做
碧軌就認真製作 閃軌就好似煮飯仔咁
伊蘇集集都死人
伊9親手殺埋自己個fd
有死過市民...
閃軌最後都落手殺喇
咁其實唔一定要死人先叫好但有後宮劇情好多時都破壞哂個feel
就算P5果啲公認神作啲後宮劇情都好鳩
啲女無啦啦就約你出去玩
傾兩句計就冧哂啲女
啲女自己無緣無故就冧個男果啲仲鳩
起碼動手殺人5隻手指數得晒,
伊蘇8個族種滅絕都係偏向自然災害, 無名氏上島後唯一殺到既人都係船長,
9就無計, set到冇得自殺, 唯有求紅毛幫手
閃軌駛撚分析咁多
單係社長話將自己代入黎恩黎寫
就已經同川原礫當自己係桐狗有異曲同工之妙
社長有鬼之力仲可以召喚騎神?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞