空之軌跡

476 回覆
7 Like 1 Dislike
女主緊係勁佢3rd已經係A 遊擊士 差莎拉少少咋佢
仲以為你講緊戰鬥系統
女主係招必技 戰技係垃圾
game系統上到A
但官方解釋佢地兩個仲未係A
由零軌去到閃4, 提親A級遊擊士都冇佢地兩個份,
最多都係讚佢地前途有望嗰種
同杜芭莉打100場畀你贏一場嗰種
聖女既實力停滯喺佢廿幾歲死既時候, 變成不死者之後冇得再練上去,
軌跡世界係薑越老越辣, 分校長比聖女死嗰陣大幾歲

相克同鐵機隊打嗰陣擺到明對鐵機隊唔公平,
我玩嗰陣時心諗, 鐵機隊好慘, 畀新舊死咁多高手圍死,
隊士分散最多畀兩舊鐵佢, 又用唔到星洸陣

黎恩嗰陣實力只差一個心理關口就去到劍聖水平,
其他人又好多都係執行者級既實力, 比起支援課打聖女嗰陣大大有利
騎神戰係食左紫騎+克洛, 仲算吹得過去
勁過廿幾歲嘅佢咋
非人之力果時未用 唔計
好似係
吹就咁吹,
但由始至終都冇具體展示過非人之力有幾巴閉,
明明就想借參加相克打倒幕後黑手救大帝,
直到死都冇show過出黎,
所以我個人既理解就係非人之力就係包埋騎神,
咁聖女上騎神又真係冇人類靠肉身可以打贏
變咗不死者就唔俾修練變強呢樣有啲夾硬

同埋俾分校長砌低聖女直接鞭埋劍帝屍

不過最誇都係閃3 勞拉+風哥+班長多把神器就頂得住劫焰聖女 所以閃4打贏我無乜意見,黎sir 勞拉 風哥 班長 菲 莎拉 神速 克洛 全部同級嘅一齊上當講得通啦
碧軌主要戰力得莉夏 蘭迪 瓦吉差好遠

頂 後尾查番原來冇提升左佢地做A係B~B+ 但我記得紫電見過佢地
約書亞最後贏佢唔係因為力量
係因為突破咗自己速度嘅極限
開最強速度瘋狂打劍帝

想當年約書亞係塔頂對戰劍帝
首戰鬥bgm第一次播,真係起嗮雞皮
劍帝專屬bgm
如果創軌可以用番曬空軌所有人就好凱文神父好Q勁架
其實圍毆完再出埋口術先贏
啱啱社長訪問講咗會出場,pv都有佢架船 有無得用就唔知
莎拉一早升A已經係吹到係難得一見
差唔多年紀嘅雪拉同重劍都係啱啱先升

實力約書亞實夠班升嘅,不過劇情唔安排啫
靠撻家姐個朵
ED會用佢
有冇人玩過那由多

異世界一說覺得可唔可信
睇F社點吹 暫時都係得托娃講到好似有D關係咁 另外仲有隻咪閪 那由多果邊就生物 軌跡就係熊貓

空1st 以前用快快遊戲down左落黎 我呢部係Dell 3700 win7

同2000 fun 買左2nd and 3rd
過幾日攞
我都係舊時睇大陸d人推測

碧軌未出零軌岩岩完果陣有個大陸team已經估中左碧軌7成劇本

最緊要既係佢地估中左琪雅有穿越時空既能力同埋估中琪雅同羅伊德第一次見面已經唔係琪雅既第一次
女豬實力唔係係戰鬥方面

佢係吸引到人去跟隨佢,簡單d姐係傻婆+大家姐
約書亞果陣有出埋嘴遁
萊維一 ! 就甩手
始終覺得劍帝到後面係放水咗
始終劍帝都一直懷疑緊結社
俾佢2公婆行動感動咗,選擇交託俾佢2個
因為閃3個陣個嗰炎火條友都講話自從劍帝唔係度,佢都無咗對手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞