空之軌跡

476 回覆
7 Like 1 Dislike
閃4都係得呢場,諗起創軌要喺無限回廊試晒咁多組合嘅link對話就灰
北角2000fun shop
我岩岩去 佢話 1st根本無
而全部分店空軌2nd都賣晒 應該都唔會入番
3rd有 HKD198 我留左聽日先買
其實幾正
雖然技術力財力問題無辦法個個角色都寫得好深入
但都起碼叫性格分明
今集迴廊希望多啲嘢玩
中字都ok 巴打知唔知邊度有
我用咗半年 8/2018 - 3/2019 冇skip支線 人口普查咗八九成 期間冇開過其他驚
緊係唔會入啦 都停產
3RD佢個網仲標緊99蚊
由空玩到閃4
一開始覺得空個劇本神級,所以入坑
去到零碧劇本依然神,係結尾有啲變味
閃個劇本原來都好,只係拖太長,節奏太慢,塞太多可有可無既角色同事件

不過撇開畫面,現在你叫我玩返空同零,我會覺得辛苦。因為論遊戲性閃軌贏太多。

有人玩閃玩到一半就玩唔落去係因為劇情
但我現在會玩空玩到一半玩唔落去

未入坑既人,真係要由空玩起,因為閃會養大你對畫面同遊戲性既胃口
遊戲性點解閃軌好啲

空零碧個導力器好玩好多

同埋閃個場地咁細,無以前拉人埋牆強姦嗰啲打法,閃基本上範圍大少少已經係打晒全體,走位基本上無用

都唔講個極品騎神戰
其實零碧出嗰陣咪一樣大把人話垃圾,同空無得比etc
三部劇情我最投入係零碧
有時啲嘢真係回憶加成

閃個劇本係有好多缺點,但又未去到垃圾
淨係知PS4有中文版
我係日本網DLSITE買哂日文版補飛就去左玩老翻
你咁講我又唔同意喇
明明閃2爬樓梯充滿遊戲性
竟然有拉人埋牆既打法
我玩空軌一直係屈盾等紅毛炸 零碧屈閃同永動 閃軌鳩炸
空-疊盾流
零碧-at流
閃-一刀流

會唔會玩創

創軌得一集
下集換引擎換主角講大陸東部
羅伊德第一招技 碧軌buff完之後會吸人
戰鬼聖女嗰啲都係靠呢招屈佢
真心,閃2唔係真係咁差姐
SC約書亞真係冇得輸
閃2口講第三條路實質幫政府打柒貴族

同埋用大半集嚟揾同學on99

我到而家都覺得煌魔城頭兩層係唔需要救場

不過間章爆鬼之力真係成套閃1-4最有印象嗰幕嚟嘅 blue destination>all
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞