空之軌跡

476 回覆
7 Like 1 Dislike
希望趕到玩創軌

klose
講緊你純玩主線,唔使做支線任唔使刷lv,應該ok嘅不過做咩要趕,單機game黎姐
開心版有繁中咩
其實唔駛咁急, 隻創軌又唔會走左去
係咪日音中字? 買正版完全可以 邊度有得買 同埋係window 就可以玩 ? 定要window 7以前?
久經訓練後,直接睇日文
1,2&3 基本上係打咁多年機最epic既bgm
因為想參與討論,共同交流,討論氣氛同遊戲推出後幾個月再玩係兩回事
上YouTube睇人玩evo好過啦
高清 又有語音
TW PC版係日音中字? 點買
玩返都係重拾下當年趣味
而家聽返啲bgm都會諗得返對應嘅畫面
usb dvd drive $2xx ja wo
應該係得evo版先有語音
fc: windows xp 32bit (用 vm)
sc ~ 3rd: windows 10 (直接裝喺自己部腦到就得)

pc 版有語音㗎咩?係中字,fb 有人放二手
碧好似有,空同零唔肯定
sc 之後 win7 ~ 10 都玩到
最簡單就係買部psvita
跪求各位巴絲指教同整合點先有得玩

課金正版cd 買部新window機都得

想要既係:
1.係電腦玩 PC/mac 都得
2.要日音中字(steam 有晒1,2,3 英音英字好7)

整合點先玩到:

1:電腦requirement

2. 邊度買同點download

有心同識既巴絲 可唔可以麻煩寫詳細
我都會爬文整合
玩PSP模擬器玩漢化版唔得咩, 雖然係邪道D
2000fun shop 有 sc 同 3rd 繁中 PC 正版碟賣,每隻盛惠 $99,得少量現貨,賣哂就無,要入手就快
建議落深水埗間 2000fun 落訂,唔洗好似網上咁要畀咁多個人資料

買部2手pav玩 全語音加進化版個體驗差好遠
$$$$$$

psv 版空軌仲係原價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞