空之軌跡

476 回覆
7 Like 1 Dislike
空軌fans 冇玩閃軌
零軌玩過3次都玩玩吓棄咗
空軌啲角色太有魅力
續作冇乜邊個及得上
由3rd開始已經麻麻地想繼續玩
完完全全冇關係既.

軌跡系列只需要追掛有"X之軌跡"之名既集數就夠(空零碧閃創),
那由多之軌跡暫時可以例外
基本上係

但就似乎因為某D原因搞到幾條世界線混雜左
閃軌先開始玩
個人覺得1,2都ok
3,4人越黎越多劇情又長又臭
3已經覺得人多,4仲越黎越多
R晒頭,前面空碧零都係睇wiki補元算

黎緊創軌都係因為洗濕左個頭先諗住繼續玩
我已經唔在意劇情了......

原本ps4想買零碧改,但又冇咩動力咁
伊賽魯 本身屬於屠龍者系列 係之後內部原因先改咗做英雄傳說系列
卡卡布 算係英雄傳說系列第一作 成個卡卡布分3集 由唔同主角主導
入返正題 如果你淨係想玩軌跡 就可以唔洗玩伊賽魯同卡卡布
軌跡 伊賽魯同卡卡布 都係唔同世界觀
軌跡又包括
空軌FC SC 3RD
零碧
閃軌1234
創軌
曉/星軌

另外那由多之軌跡 雖然F社經常將佢同其他軌跡擺埋一齊 但係世界觀仲未睇到有乜明顯嘅接觸
雖然後期打法都係公式制

加速自己 減速對面 ,約書亞兩連斬當普攻用
3rd 就比較fans 向,後期全部角色分三team 玩
記得有個金髮佬速快招技可以連出
bug理
好似唔係wo 本身果三個角色係同一個世界來
基本上暫時無定論,可以99%肯定嘅得Normal end 至寶恩

另外pv克州都有幾場唔夾嘅位所以有人估有幾條世界線

你應該要重睇番幾次PV,
本應畀人拉左既盧法斯無啦啦走番出黎,
本應喺閃4 true ending 消除左既詛咒上左克州市民身,
貌似黎恩既繃帶人, 哩個已經係最大既提示
真 真出個堆好麻麻
真 新出個堆好麻麻
閃好垃圾 玩到一半唔想玩
冇玩但係又知比唔上舊作
FC係OK架 冇咁公式
SC開始好公式 土, 加速-速
3RD bug理
太誇張個金毛,自己一個人配條皮鞭同加速可以十連擊光鬼斬

痴撚線
就黎出創軌
但係我覺得
個人認為姐
3RD都好玩過閃軌
但係那由多仲好玩喎
其實個故事背景需唔需要寫咁多連續劇呀
第一二集其實係少女愛上義弟,再千里尋夫記
閃3我燥撚到差唔多由一開始就飛對話飛到結局先睇
睇撚住佢逐條女係到溝就燥
問題係隻game未見到有地方同正傳軌跡世界有關連
畀好多人屌佢掛住軌跡個名呃飯食,誤導玩家
直接好似東京幻都開個新系列好過
係唔知會唔會喺往後既軌跡拉番佢同正傳有關連
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞