空之軌跡

476 回覆
7 Like 1 Dislike
佢下載版成日特價嫁
係部機貴
你得閒捕住ps store 之前見90幾一隻
實體就 應該100零蚊到 一隻
FC:要搵二手

SC:2000fun 網店有售 $99
https://www.openshop.com.hk/mb/product/2388.html

3rd:2000fun 網店有售 $99
https://www.openshop.com.hk/mb/product/617.html

以上講緊 PC Windows 版空軌,無語音,有中字。

FC 嘅防破解認證 driver,只支援 windows xp 同之前嘅系統,win7 x64 以上一裝完再重開機會入唔返 windows,所以會建議裝返 vmware 再另裝一個 windows xp,想知點做你買到 FC 之後再講。

SC 無此問題,win7 ~ 10 皆可正常遊玩。

3rd 要裝官方 patch 至玩到。
戰鬥有冇加速功能
有 成隻game都可以加速
好似有

最方便應該就係二手psv+evo版

如果揾到可以考慮下嗰部垃圾psv tv
pc 版有得較50倍速
由唔識日本既傻尻中學生 開始學五十音再逐個字查字典 到而家五六年前考完N1 都係多得英雄傳說
好威威呀
勁巴 你用左幾年由N5上到N1?
認真學就兩年幾到 一開始我考N3
之後直接上N1 我以前係日本文化協會上堂 進度好快 考試又嚴 唔温書跟本追唔到進度 考試唔合格要補考 補考都fail就留班或者踢你走
但亦幫我打左好好既基礎 學到某個位自學都無問題
不過我平時鐘意睇輕小說玩RPG同ADV所以唔覺唔覺學左好多文法表現
買到未
空2 垃圾到仆街wo
地圖怪物重用
劇情又無厘頭
d執行者一開始打唔贏 最後又打得贏
今晚去北角個間直接落訂 我舊個部dell有1st 老翻睇下揾唔揾到link 比大家 今晚買到再覆你
要中字算啦
其實佢個配音都係出技果時啲哈!呵!come on!
果啲野
空軌evo版有全語音
FC 分2個版本 一個係乜語音都無 一個係戰鬥有語音
SC 之後都係戰鬥有語音
所以我唔敢玩創
睇怕佢都起碼出幾集
創係補完閃/碧嘅故事,同銜接下一部軌跡,所以唔使擔心斬件出
你當創係空3rd咁
你用咗幾耐時間由空軌玩到閃4
空軌FC
SC
3rd

閃1
閃2
閃3
閃4

最終戰係咁玩
創軌可能要加多行
我空/碧/閃主角群各一隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞