空之軌跡

476 回覆
7 Like 1 Dislike
其實都神奇,好少rpg係女角做最大主角
而家90%都係男角然後開後宮團
所以女主好正,真係好陽光將來應該都唔會有女主做主角
唔使擔心,肯定出
回憶殺先係最值錢
而家d公司好精傢

好似零軌碧軌,佢2公婆都旅行亂入明明可有可無。
無佢兩個你地支援課團滅咗啦
係咩咩劇情來,唔係好記得
零軌最後靠Renne救場 無艾約就無Renne
哦,咁都算嘅
一小段幫助推進劇情
用其他角色幫手都得嘅
係三個
而家既支援課係二週目黎
一週目冇空軌組幫拖滅左團
然後琪雅load save
其實有呢個function,唔係可以無限再來,結局唔好就刷到好,點解唔keep住用落去
碧軌既幕後黑手就係想用你講既嗰種方法改變世界,
但就會將琪雅變成工具人,
幻之至寶就係承受唔到人類負面既欲望過多而自我消滅,
當支援課救佢出黎既時候就已經失去至寶既力量,
而家最多都係得D力量既殘渣留底
原來係咁。 每次玩完都要等下一套
已經開始唔記得d劇情

唯獨空軌最容易get到
不過就咁睇,創之軌跡只係過渡
共和國個邊都未出,睇怕都要10年鋪排
玩完空軌3rd準備玩零軌
呢個攻略網站好正,以前無零軌而家出埋,碧軌未出
https://sniperex168.blogspot.com/2008/08/ed6fc-select.html
BTW有無人知有無Discord for Falcom / 軌跡
我3個月前搬屋free晒全套出去
FC, SC,3rd順住玩真係正到仆街,呢D先係RPG
近掛都想重溫, 但steam得英文版, 中日都冇
去到零, 碧都仲OK
閃1叫左爆左既, 閃2打到一半, 3直頭冇買,宜家仲出到4,賴死唔完係要玩爛個IP
空軌fc 開始睇

其實唔係好想睇

唔跟足又怕拎漏嘢
跟足又無新鮮感好快悶無哂樂趣
不過女主D 技真係麻麻
最好係招鼓舞

佢老豆就唔同, 一黎整招麒麟功+攻+速, 鳳凰烈波又可以全場秒殺
主宰成場戰爭嘅男人
閃3前咁多鋪排我仲以為聖女係全驚最好打,原來係蛋散一名,鳩到呢
劇情設定上正面贏到聖女既人去到閃4為止都不出三隻手指數,
但遊戲系統難度setting完全失誤
SC打執行者 碧軌打風之劍聖都會加兩三部機 唔會人多蝦人少
閃次次都玩圍毆 打克蕾雅雷克多黎恩仲要話你地得兩個我地唔出咁多 出6個啦
克洛神速咪醒,屌你地出4個好啦

冰女兩個就抵死嘅,一開波叫人出騎神打佢兩個
劇情設定都壞咗啦,一開始講到聖女天下無雙,跟住比分校長打贏,點知原來分校長同佢師傅實力差唔多,而佢師傅又同八葉老嘢實力差唔多,計埋老豆、鬼黎恩(支線打到分校長跪低)、黑旋風、風之劍聖,數數吓差唔多有一打地上最強
仲數漏咗騎士首席
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞