空之軌跡

476 回覆
7 Like 1 Dislike
你有冇玩過
game盒連game仲好好保存
戰鬥系統沿用返那由多仲正啦
咁玩伊蘇/東幼算啦 雖然轉四季係幾好玩
幻由多係好玩
直頭要加多行

其實佢野心夠既話整到火紋咁行劇情,戀愛,日常+ srpg,完全冇問題仲有角色已經塑造過既優勢,仲唔駛攪到多人到煩,咁樣做外傳試下都好啊
有冇人可以講下那由多個劇情??
會唔會有機會用馬克邦做接合點??
太多角色
而每個角色都設定到半主角,即係有嗮背景,人物經歷,複雜背景,然後主角主要逐一“感化”,逐一“開解”

所以篇幅勁大,對於錯綜複雜嘅關係,成日唔記得邊個係邊個阿爸,邊個阿爸係咩關係,咩職位
其實我有個懷疑 就係閃4果度佢哋焗你打完一般結局先有真結局 咁即係有股力量reboot 左個結局啦但負責reboot條友唔係琪雅咁係邊個
同埋創軌體驗版已出
主角行行吓執到個識放魔法嘅小矮人 跟住去到一個異世界見到一個沉睡嘅白毛 之後就日常返去自己嘅世界 冒險就去異世界 然後冒冒吓險發現由細玩到大嘅朋友係白毛嘅啊哥 跟住又一大輪2個世界不共戴天之類例牌嘢
好似出nm唔係出tm既必要條件

可以直接出tm喎
第一次一定係普通結局先
有睇Youtube Gameplay追劇情
我諗只係好似行普通rpg比多結局你睇姐,之後劇情會跟返te 行(利申9up
淨睇PV 似行哂2個結局
有無人玩過卡卡布三部曲

當年玩完空軌三部曲,見到台灣巴哈話卡卡布都係神作,於是硬頂住上世紀畫面去玩

點知真係神作,無論音樂,劇情都係一流,唔輸比空軌
係戰鬥系統太on9,全自動逼你不斷S/L
可以玩PSP重製 戰鬥可以畀你控制返
要買零軌同碧軌再抽選
我都係電腦玩零碧好,不過日文版
「白髮魔女是小說,朱紅血是史詩,海之檻歌是散文。」

講到好吸引搵下有冇開心版玩下先

我終於玩到啦
好L正呀
條底線等左八年呀
多謝大家幫手
邊度買,想要中版
日版我上DLSite好似有
我都係中意舊版風格多D
新版轉左畫風硬係覺得勁個班好似卡西烏斯好弱雞咁款
由卡卡布開始玩起
之後越出越無咁好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞