空之軌跡

476 回覆
7 Like 1 Dislike
個陣我係按白髮魔女>朱紅血>海之檻歌順序玩

玩白髮魔女個陣唔覺得點,只係覺得海怪&盜賊二人組幾搞笑,最後boss伊莎貝爾女王莫名其妙就輸左,都唔知件事係點

朱紅血開始了解原來世界有毀滅危機 (Btw, 武僧馬多拉姆真係好撚型)

到海之檻歌,一切真相大白,甚至入到去隱里夏爾夫,親脈見到大蛇背骨,甚至去埋異界見到兩位女王侯補,成個故事即刻去到另一個境界。再諗返起當年憑一條魔杖浪遊天下既大魔法師米契爾,原來就係白髮魔女入面既拉普伯伯,個種歷史史詩感,之後既軌跡系列係完全做唔到。
2000 fun shop HK
日音中字
以為上面個d無咁好玩 thanks 會試下
已經由劇情RPG變左後宮RPG吸毒撚錢
卡卡布三部曲係神作
由Dos到PC到PSP我都玩左好多次
之後咩咩軌跡,都係玩左兩集就棄左

少人識係可惜
劇情還劇情
空軌除左魔法組合,其他系統零碧閃一直有多元化同優化
我係絲 閃軌1,2入坑 好鍾意勞拉 玩3,4想死
之後補埋空零碧 而家玩緊創
見到後宮劇情想死 玩到3見到黎蛇咁溝女 有諗過唔好再揀勞拉由黎蛇溝女
空軌約書亞歸隊睇到喊
感情戲會想係一對一 後宮真係不了
根本F社寫一對一既感情戲全部都好好睇唔知閃軌做咩食左春藥咁整隻game
依家玩創軌 見到3同9 蘭迪同米蕾優 羅爺同大小姐呢幾pair都睇得好開心
當初碧軌羅伊德一食全部人,已經返唔到轉頭
仲有空軌一對一真係寫得好好 緹妲阿加特仲有艾莉卡助攻 雪拉姐同奧利維爾結婚

明明閃寫有感情嘅係亞莉莎勞拉班長就好夠 但冇啦連大叔控嘅莎拉都沉船
玩黎蛇海灘支線想到好辛苦先捱得過f社拆閃出黎做h game仲好

創軌C線真係寫得幾好 如果淨係計C線真係拍得住空零碧
碧軌開始失控 寫大小姐同莉夏都夠 諾艾兒同羅爺似兄弟情多過男女感情
我覺得諾艾兒同瓦奇幾襯 一個正經過頭一個鍾意整蠱人 次次瓦奇鳩up都係諾艾兒拉開佢
果陣好驚瓦奇突然話佢其實係囡
不過黎sir淨計主線應該係艾瑪同克蕾雅爭
勞拉同愛莉莎相對影薄
玩完閃4
而家要補返sc 3rd 零碧
軌跡馬拉松
唔會少人識啦, 不過玩得卡卡布三部曲都有返咁上下年紀

其實我想問...點樣可以玩返
steam得英既話 仲要咁耐既驚

係得支那游俠幫到你
有多人都係軌道系列入坑,卡卡布三部曲始終上世紀產物,後生既很難有性趣

我有晒3隻PSP漢化版(得殘體)
用Android電話加手制玩
用iphone既話,就要用電腦開模擬器了
PC版,我有英4英5實體碟,但上網都搵唔到source DL了
未必既
有時行過d電腦game鋪都仲買到
說好的風色幻想7呢
已買到 thanks ching
曹長最近有咩玩
俠隱閣
曹長有無玩創軌
有呀
曹長呀!!好悶呀最近,有咩好推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞