我破咗個文青處,但佢唔肯同我一齊。//《偏偏喜歡你》

1001 回覆
633 Like 19 Dislike
想知樓豬點寫得出男角個諗法
其實有啲都幾似男仔會諗既野
尤其呢到
其實我唔太醉,我個腦好清醒,迷糊地去攞Dom呢一吓,我已經醒咗。原來,我真係想同佢上床……我唔知。我唔知自己鍾意啲咩,但我知,呢吓,我想繼續。
原來係水泡
btw 女人要負咩責任㗎
要負
唔洗
你哋點睇
唔好喊啦,再喊就唔靚㗎啦!!!
你咁諗可以話冇錯嘅
但係如果我代入阿樂 有個我一直鍾意嘅男人話失戀 俾條女帽 好傷心
我陪佢飲酒 之後大家發生咗關係
之後個男人同我講 我冇同你講過我鍾意你啊 大家你情我願
原來佢心入面一直諗緊嘅係
我唔會負責架 我以為你已經唔係處 我只不過失戀又想破處先同你仆咋
我一定會喊到仆街
樂兵
青青唯一要負嘅責任就係,同阿樂講清楚,唔好再俾假希望佢,真誠咁同佢講句對唔住
但係佢的確冇對阿樂承諾過啲乜嘢,冇話過會同佢一齊,所以唔需要負其他責任
五年咁耐.. 後尾點先放得低
我表白咗一次 但佢拒絕咗三次
佢好少主動text我 平時又會藍剔我 但每次出到街感覺又好唔同 好似好有希望噉 但其實都係毒撚ff太多
樓主唔係絲咩。。。有棍絲
我諗 如果作者將佢內心寫到
屌!我好撚淫好想做愛!
個反感都無咁大

同一個唔愛嘅人做愛 愈多藉口 愈令人覺得不適
好中

有時最慘就係冇講清楚就突然間就斷
我明你意思,不過可能我思想太封建
男嘅咁做同女嘅咁做我覺得好唔同
同埋我睇嘅時候青青嗰下其實係想同阿樂做,只係有諗:我今晚要破處
唔係「為咗想破處」
其實我思想一樣都係封建
我覺得第一次一定要同相愛嘅人 要係兩個人美好嘅回憶 要有承諾要負責任
所以無論男女都好 呃蝦條係大罪
亦都唔明點解青青要同一個自己唔愛嘅人扑嘢 仲覺得唔係一回事
唔止攞咗阿樂嘅第一次 仲破壞咗人地嘅憧憬
因為社運上有d嘢唔啱
我同佢本身畢業之前都冇咩特別,有段時間feel到自己放低緊佢,但點唔知點解畢左業之後兩個friend左好多,甚至會夜晚一齊傾計傾到眼訓為止or even 報告行蹤。但因為某一次社運嘢就對佢好失望就慢慢放低左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞