網紅「搣時潘」疑虐胖漢證實為34歲唐氏綜合症患者 事主向警透露遭鞭打時感好驚

1228 回覆
1928 Like 53 Dislike
認同
牙唐
佢都係想令對方難堪 要將人地自尊踩到最低
要人奶鞋底先夠
根本佢自己底線都無 淨係識賣裸相 緊係覺得裸體唔足以懲罰
有無諗過如果唔係唐仔件事可能發生唔到
正常人應該知道live緊就會停
天時地利人和缺一不可
條仔一早就走左啦
查miss pun手機拎資料唔駛時間再調查呀?
救下手足
如果唔係唐仔 仲要約兩條仔
仲有可能miss pun俾人直播 “第一次”tim
問題係弱智 既人好撚老實 係細路仔智商
有咩都會一五一十講出黎 接觸過既都知

點會識得掩飾 / 大話
KFC請好多弱智人士,快餐係變慢餐,但我支持
既然佢哋有能力返工自力更生,返工出糧有錢有銀行卡又有幾奇

佢兩個根本就暗啞底估人傻仔,咪打蛇隨棍上,恰得就恰,想報仇就報仇。加上藍絲依個罪名,仲有女權法官上身,咪恰鳩佢公告世人。

性騷擾係無得合理化,但公私不分,公報私仇唔該各位雞蟲分清楚。咸濕佢哋嘅人又點得個弱智人士一個?正義嘅,下次虐待警犬試吓
鳩痕就認囉
又話要拍AV 又話要玩sex
無得屌就告人
白卡真係大撚哂
知道自己拎白卡就咪周圍走啦
會唔會佢老豆老母幫佢拎咗白卡, 佢自己都唔知?
呢家我地比人帶風 帶到捉哂蟲

黑狗: 呢鑊你大撚鑊 連 連登仔都唔撐你
佢地話 條友係弱智喎 (輿論都贏埋)
咁咪弱智囉
一定有佢份
幫兇都有罪
我比較想知cam man會唔會有事
講真
我覺得唔知道佢弱智嘅話,唔應該告得入喎
之前條片入面佢自己都有講過話佢係正常

記得之前都有啲case話係個女仔同個男人性交,話自己夠16,佢外貌又成熟。但實際上係未夠16歲。
後尾個官都話冇罪定輕判左個男人,因為當時男人係唔知道。不知者不罪。
我記得之前有D POST有人話驗完先知自己其實算輕度弱智
見到狗咁強調事主感到好驚就知想入普通襲擊
弱唔弱智都唔關事
柒到咁都仲有人撐

輕度弱智唔係真係乜9都唔識
一樣可以係咸濕佬
加埋本身人際技巧 邏輯判斷差過正常人
隨時騷擾咗人都唔覺自己有問題
病歷可以做假
但都唔代表肥仔正常
個肥仔行為舉止明顯係智障仔嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞