網紅「搣時潘」疑虐胖漢證實為34歲唐氏綜合症患者 事主向警透露遭鞭打時感好驚

1228 回覆
1928 Like 53 Dislike
佢睇到咁嘅款都仲玩
跌落圈套
啲黑警夠智力正常啦,你地又去起人底起埋人地成家?定係你就係啲pr公司呀禁錮同使用暴力嘅犯罪元素睇清楚未呀,你同你條女爆房玩sm又係罪呀?
只要有醫生肯寫紙話係弱智,容乜易
係呀 好撚慘呀 藍屍圈套呀
你精蟲上腦呀?兜兜兜
幫唔落
追9兩個無謂人做乜 要告佢黑警會做嫁啦
仲要做網絡審判有乜意義
外國有兩單唐氏生正常仔女,點會無性欲
係咪真弱智都好 條女蠢過隻豬就一定架啦
洗定屎忽入去拍獄照 100萬人課金不是夢
我唔明你拉去黑警到做乜喎,成件事佢哋根本錯晒,有咩好兜?依家佢哋講晒俾人聽個意途就係要玩鳩個弱智人士,佢兩個係咪真係做左個弱智人士SP先?好心你呢啲人就收檔啦,佢兩個呢啲人渣都幫佢
你都係?試過呀?
而家產前檢查已經驗到呢啲有問題嘅胎
除非亂倫先有可能出現唐仔/有先天缺陷嘅胎
弱智就可以性騷擾人?
真心問如果係衰11,果陣衷心相信條女夠16係咪都未必入到
Email 有d可惜咁正 miss pun抵坐 坐返三四年 入去新屋嶺受下就岩
根本就係平時一朝得意,賣淫相都賣到買樓,平時出篇野都大把精蟲上腦連登仔讚好,咪搞到佢兩個覺得自己想點就點以為自己好撚醒囉。今鋪真係抵撚死,兩條豬閪坐監嗰日開支香檳慶祝
幫兩條臭雞既係咪有閪奶?
擺明做錯野 有咩同個官講啦屌你
香檳賣斷市
Ig inbox你 你就約人出嚟玩鳩人?唔順超咪report人 一係報警囉
你啲taste 真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞